Luptă între campioni. Mihai Leu vs. Leonard Doroftei

colaj doroftei leuDoi campioni la box, prezenţi la Cluj pentru a da startul la cea de-a II-a ediţie a Turneului Internaţional de Box „Centura Transilvaniei 2014” s-au luat la „luptă” în cadrul conferinţei de presă, însă doar din vorbe.

În timpul discuţiilor legate de box fiecare dintre antrenorii şi sportivii  prezenţi şi-au povestit amintirile plăcute, şi-au expus câteva păreri legate de acest sport şi ca de obicei şi acesta se confruntă cu probleme financiare.

De altfel, campionul mondial Mihai Leu a spus la un moment dat că ar trebui susţinut mai mult acest sport şi că din păcate pare să fie mai important fotbalul, cerând într-un fel sau altul o implicare mai mare şi din partea Federaţiei Române de Box.

Iritat de cele spuse, preşedintele federaţiei, Leonard Doroftei intervine şi spune: „Mihai, tu acuma dai în federaţie sau ce? A început deja să mă deranjeze. Aud tot bani, bani, bani. Corect, este nevoie de bani dar, putem întâi demonstra că putem facce ceva că suntem buni şi vor veni şi bani. Sunt sigur de lucrul ăsta. Trebuie întâi să demonstrăm, să luptăm. Eu chiar vreau să o iau de la zero, să creştem o nouă generaţie, o generaţie de profesionişti nu să tot plângem după bani”.

Discuţia a fost întreruptă de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Vakar Istvan, iar Leonard Doroftei a adăugat: „Să nu credeţi că ne certăm. Chiar dacă ne-am aprins acum noi la final ne dăm mâna şi ne pupăm”. Înainte de a se ridica de pe scaun, campionul mondial a mai spus în glumă, că îşi va pune mănuşile.

Articole Noi