Lucrările de asfaltare a drumului judeţean Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga încep luni

fizesu 2Supranumitul „drum al groayei”, drumul judeţean 109C, Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga, va fi astfaltat. Lucrările încep de luni, anunţă consilierul judeţean Mihai Seplecan. 

Vestea bună este că, urmare a discuțiilor avute cu domnul Mircea Avram, noul director al RAADPP Cluj, de luni încep lucrările de protejare cu asfalt a acestei investiții de aproape 2 milioane de lei. Este vorba despre drumul pe care-l folosesc locuitorii a șase comune din județ, fiind și accesul către una dintre cele mai frumoase zone turistice ale județului, inclusiv către lacurile de la Geaca, Țaga și Cătina. Vom avea minim 20.000 de fericiți beneficiari, dacă-i socotim numai pe locuitorii din cele 6 comune, a spus Mihai Seplecan.

Mihai Seplecan pare să fie sigur că instaţa îl va reinstala în scaunul de preşedinte interimar al Consiliului Judeţean, astfel că le-a făcut cetăţenilor judeţului şi o promisiune.

Promit ca, din momentul în care o hotărâre judecătorească mă va repune în drepturi la conducerea Consiliului Județean Cluj, împreună cu partenerii de Alianță, să căutăm soluții financiare pentru asfaltarea celor 1200 kilometri de drumuri județene. Drumurile județene, buna funcționare a Aeroportului Internațional Cluj, finalizarea Centrului de Management Integrat a Deșeurilor și realizarea concretă a Spitalului Regional de Urgență sunt obiectivele majore ale mandatului meu, ilegal intrerupt de o decizie politică a prefectului Gheorghe Vușcan.

Articole Noi