luni, august 8, 2022

Luna de Sus: rețeaua de apă potabilă pe strada Mică, înlocuită.

Luna de Sus: au început lucrările de înlocuire a rețelei de apă. Valoarea totală a proiectului este de valoare totală de 1.891.796 lei.

Compania de Apă Someș S.A., societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj are calitatea de acționar majoritar a demarat lucrările.

Este vorba de lucrări aferente contractului „Înlocuirea rețelei de apă potabilă pe strada Mică, localitatea Luna de Sus, comuna Florești”.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:

 „Modernizarea infrastructurii de apă rămâne o prioritate a Consiliului Județean.

Acordăm o atenție deosebită investițiilor în acest domeniu astfel încât toți clujenii să beneficieze de servicii de utilități publice la standarde europene.

Mai exact, cu toate facilitățile ce decurg de aici”.

Luna de Sus: conducta de distribuție a apei are lungimea de 2,8 km.

În valoare totală de 1.891.796 lei, proiectul prevede realizarea unei conducte de distribuție a apei în lungime de 2,8 km precum și a 175 de branșamente la imobile.

Lucrările au o durată de execuție de maxim trei luni de la data începerii.

Sunt finanțate din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID) constituit de Compania de Apă Someș S.A. și Consiliul Județean.

Acest fond este pentru derularea acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

Citește mai multe din ”Administrație” sau știri din ”Florești”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi