LollyBoom Fest își redeschide porțile în Parcul Central. Cea de a doua ediție va avea loc în perioada 1-5 iunie 2016.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
lollyboom 5
Foto: Arhiva CLuj24h.ro (Lolly Boom 2015)

LollyBoom Fest (http://www.lollyboomfestival.com/), festivalul pentru întreaga familie, își deschide porțile pentru ediția de anul acesta.

În perioada 1-5 iunie 2016, Parcul Central din Cluj găzduiește din nou ateliere de creatie pentru copii, spectacole de teatru și de magie, concerte, evenimente de dans și de mișcare, cabaret, proiecții de film, perete de escalada, concursuri și o zona pentru labirint și aventura Park, multe alte jocuri interactive și bineînțeles standuri de unde se pot cumpăra atât produse alimentare precum și creații artizanale, unicat și produse pentru toate varstele.

Avem pregătite ateliere de creație de tot soiul pentru copii, avem magie, teatru, concerte, evenimente de dans și de mișcare, cabaret, proiecții de film și perete de escaladă, o mulțime de concursuri, dar și o zonă de labirint și aventura-park. Avem standuri cu bunătăți, dacă vi se face foame și creații artizanale unicat de luat ca amintire. Luând parte la atelierele practice copiii vor învăța activ, iar creativitatea le va fi antrenată. Cei mari se vor tolăni în hamace citind sau vor asista la concerte și alte activități. Joaca și distracția vor fi la ele acasă.

Toți, de la mic la mare, se vor putea desfășura în activități diverse în cadrul festivalului și cu toții vor fi solicitați trup, minte și suflet. Copiii, părinții, nepoții și bunicii vor simți cum e să fii parte dintr-un eveniment atât de amplu ca Festivalul LollyBoom! Tot ce trebuie să faci este să rămâi în intervalul 1-5 iunie în Cluj, spun organizatorii.

Ca și anul trecut, focusul este îndreptat spre joacă și distracție, unde atelierele tematice pentru copii îmbrăca diferite activități orientate către exerciții practice pentru că învățarea activă și creativitatea sunt instrumente esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a unui copil.

Vă invităm cu această ocazie pe pagina de facebook a festivalului:https://www.facebook.com/LollyBoomFest/ precum și pe site-ul oficial:http://www.lollyboomfestival.com/.

LollyBoom Fest este un eveniment organizat de catre Fantasmagia (http://fantasmagia.ro/ ) , impreuna cu Pikaso Events (http://www.pikaso.ro/) avand sprijinul Primariei Cluj-Napoca.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj