Liviu Dragnea, condamnat la un an de închisoare cu suspendare

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
liviu dragnea
Sursă foto: www.facebook.com

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dat astăzi sentinţa în dosarul în care Liviu Dragnea este acuzat, alături de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat în 2012 pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Actualizare 11.15. Liviu Dragnea a ajuns de jumătate de oră la Guvern, unde discută cu premierul Victor Ponta în biroul său. Potrivit unor surse, la discuții participă și Ioan Rus, ministrul Transporturilor, și Andrei Gerea, ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri.

Actualizare 9.00. Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată de ambele părți, mai ales că procurorii au cerut închisoare cu executare.

Pedeapsa primită de președintele executiv al PSD este una minimă. Codul Penal prevede închisoarea de la 1 la 5 ani pentru astfel de fapte.

De altfel, niciuna dintre cele 75 de persoane inculpate în dosar nu au fost condamnate la închisoare cu executare.

Sursă: http://www.digi24.ro/

UDATE:

Liviu Dragnea a anunţat că a renunţat la postul ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice şi că urmează ca luni să îşi depună şi demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj