Lăpuşan îi răspunde lui Buda: „viceprimarii de la Dej și Câmpia Turzii vor fi schimbați curând”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

remus lapusanDupă ce în prima conferinţă de presă a Alianţei Creştin Liberale Cluj, Daniel Buda declara că au fost discuţii între PNL şi PDL, iar în urma fuziunii şi a noii majorităţi vor da jos viceprimarii PSD din comunele judeţului, preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan vine şi îl asigură că primii veiceprimari care vor pica, sunt cei de la Dej şi Câmpia Turzii.

Prin declaraţiile realizate de domnul Buda, acesta demonstrează că nu cunoaşte realităţile din administraţia publică a judeţului Cluj de când a plecat la Bruxelles, prin redistribuire, şi vorbeşte doar ca să se audă.

Il informăm că în marea majoritate a comunelor din judeţul Cluj, PSD are create majorităţi singur sau cu alte formaţiuni politice decât PD-L şi PNL. Declaraţiile domnului Buda sunt probabil pe post de sperietoare de ciori.

Nu ne surprinde faptul că domnul Buda este tot timpul cu gândul la „ciolan” şi nu la problemele reale ale cetăţenilor din judeţul Cluj. Il informăm pe domnul Buda că sunt toate şansele să fie schimbări de viceprimari PD-L şi PNL în perioada următoare.

„În condițiile în care, în 80% din comunele unde avem viceprimari, PSD are majoritate în Consiliul Local, solicit în mod expres d-lui Buda să nu se mai lanseze în afirmații demagogice, doar cu scopul de a-și crea iluzia că ar avea un cuvânt de spus în acele comune. Probabil că aceste calcule aiuristice sunt profund influențate de multiplele ore de zbor între Cluj și Bruxelles, dar matematica e aceeași indiferent de fusul orar; recomand călduros d-lui Buda ca numărătoarea din avion să o confrunte apoi cu cifrele reale și abia apoi să se lanseze în afirmații publice, altfel cade în penibil. Eu în schimb îl asigur pe dl. Buda că viceprimarii de la Dej și Câmpia Turzii vor fi schimbați cât de curând”, a declarat dl. Remus Lăpușan.

În acelaşi timp îi cerem public domnului Buda şi domnului Tişe să ne informeze modalitatea în care în timpul mandatului PD-L de la Consiliul Judeţean s-au achiziţionat copaci ornamentali, tuia cu 100 lei şi buxus cu 80 lei,  balansoar cu 4.000 lei, amenajări de spaţii de fumat cu 40.000 lei, acesta fiind adevăratul jaf pe bani publici făcut de PD-L.

Îi recomandăm domnului Buda să-şi pună picioarele în apă rece şi să se gândească cu luciditate la realităţile administrative din judeţul Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj