ÎN WEEK-END, LA MOVIE NIGHTS DIN IULIUS PARC: „CÂINI” ȘI „ALL THESE SLEEPLESS NIGHTS”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

filme iuliusPreferi să petreci serile de vară în aer liber, dar și să te bucuri de sfârșitul de săptămână în compania filmelor? Te invităm la Movie Nights, în Iulius Parc. În acest week-end vor rula thriller-ul românesc „Câini” și drama – documentar poloneză „All these sleepless nights”. 

Serile cinematografice în aer liber continuă în Iulius Parc, la Movie NightsVineri, pe 13 iulie 2018, de la ora 21.30, va fi proiectat filmul autohton „Câini”, în regia lui Bogdan Mirică. Producția a câștigat „Premiul FIPRESCI al secțiunii Un Certain Regard” la Cannes, în 2016, șiTrofeul Transilvania, în același an, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania.

În 2017, a obținut cinci premii GOPO, pentru „Cel mai bun actor într-un rol principal într-un film de lungmetraj ficţiune” – Gheorghe Visu„Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un film de lungmetraj ficţiune” – Vlad Ivanov„Cel mai bun film de debut (lungmetraj)”, dar și pentru cea mai bună imagine, cel mai bun sunet și cea mai bună muzică originală.

Filmul surprinde parcursul lui Roman, un tânăr de la oraș, care ajunge într-un sat izolat din Dobrogea, din apropierea graniței cu Ucraina, unde are de gând să vândă pământul moștenit de la bunicul său. Roman devine martorul unor evenimente bizare, iar de aici, acțiunea conduce la o stare generală de amenințare.

Sâmbătă, tot de la ora 21.30, la Movie Nights se va vedea „All these sleepless nights”, în regia polonezului Michal Marczak. Filmul îi are în prim-plan pe Krzysztof şi Michal, doi colegi la şcoala de artă, care hoinăresc pe străzile Varșoviei încercând să se bucure de experiențe până la limită, pentru a afla ce înseamnă să fii treaz într-o lume care preferă să doarmă.

Drama – documentar a fost gândită să surprindă sensibilitatea generației de tineri polonezi născuți după 1989, crescuți în afara comunismului, fără auto-cenzura și fricile părinților.

 Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj