L-AŢI VĂZUT? Barbat de 76 de ani a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

persoana disparutaUn bărbat, de 76 ani, din Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu din data de 21 iunie a.c. şi nu a mai revenit.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că MUNTEAN IOAN, de 76 ani, a plecat voluntar de la domiciliu din data de 21 iunie a.c. şi nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmentele persoanei dispărute :

-înălţime 1,65 m, greutate 78 kg., constituţie robustă, faţa ovală, ochi albaştri, păr cărunt;

-la data plecării era îmbrăcat cu un tricou cu dungi orizontale verzi, bluemarin şi gri, pantaloni de culoare bluemarin; purta sandale de culoare maro;

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj