JCI Cluj în parteneriat cu Federația Share Cluj-Napoca lansează Campania Let’s SHARE Cluj!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

capitala tineretScopul proiectului “Let’s SHARE Cluj!” îl constituie angrenarea comunității clujene în promovarea orașului nostru în străinătate și în țară, precum și a titlului de Capitală Europeană a Tineretului pe care municipiul Cluj-Napoca l-a câștigat pentru anul 2015. Totodată, urmărim să stârnim curiozitatea comunității globale asupra Clujului și asupra proiectului “Youth@Cluj-Napoca 2015” .

Cum ne propunem să “Share Cluj”? Încurajăm fiecare clujean sau persoană care iubește Cluj-Napoca să împărtășească experiențele lor plăcute legate de acest oraș în deplasările din străinătate sau din România și să marcheze acest lucru printr-o fotografie în care să apară hashtag-ul #sharecluj. Fie că e vorba despre o vacanță sau o călătorie de afaceri, fie că discutăm cu un prieten sau o nouă cunoștiință, împreună putem duce numele Clujului în toată lumea.

Campania “Let’s SHARE Cluj!” are ca punct central un concurs cu premii consistente, care se va desfășura pe o perioadă mai lungă de timp decât în mod obișnuit, anticipând anul în care Cluj-Napoca va fi Capitala Europeană a Tineretului. Concursul începe la data de 1 August 2014 și se încheie pe 31 Octombrie 2015.

Concursul are două componente majore: una internațională, coordonată de JCI Cluj și o componentă națională coordonată de Federația Share Cluj-Napoca.

Premiile #sharecluj

O excursie în valoare de 1.000 euro, oriunde în lume, oferită de partenerul organizatorilor, Musai Travel – acest premiu va fi oferit unui participant selectat aleatoriu dintre cei care “#sharecluj with the world”, adică unei persoane care se înscrie în concurs cu fotografii făcute în străinătate.

Un premiu surpriză oferit de Federația Share Cluj-Napoca unui participant selectat aleatoriu dintre cei care “#sharecluj în România”, adică unei persoane care se înscrie în concurs cu fotografii făcute în diferite locuri din țară, în afara Clujului. Premii periodice care vor fi anunțate pe parcursul celor 15 luni de desfășurare a concursului.

Detalii despre înscrierea în concursul “Let’s SHARE Cluj!” – acțiunile necesare înscrierii:

1. like la pagina de Facebook a proiectului – Share Cluj

2. publicarea de fotografii care să conțină mesajul “#sharecluj” în orice formă dorește participantul– textul “#sharecluj” poate să apară în fotografie pe ecranul unui dispozitiv digital, tipărit pe o hârtie, scris în nisip, sau în orice altă formă

3. descrierea pozelor publicate pe rețelele de socializare să conțină hashtag-ul #sharecluj –

atenție, pozele trebuie să fie publice

4. postările să includă check-in la locația reală unde este făcută fotografia (Location services On)

5. pozele să includă tag la pagina Share Cluj

6. publicarea pe durata concursului a cel puțin 20 de fotografii diferite – toate cele 20 de

fotografii pot fi făcute în același oraș, din străinătate sau din România, însă fiind un concurs care se desfășoară pe durata a 15 luni, participanții vor avea ocazia să diversifice locațiile în care aleg să facă fotografiile (Regulamentul concursului va fi publicat pe www.sharecluj.com si www.cluj2015.ro, precum și pe retelele de socializare).

Toate condițiile de mai sus ajută la preluarea automată a fotografiilor pe platforma campaniei, www.sharecluj.com, care va fi lansată luni, 4 august 2014. Toate fotografiile înscrise în concurs începând cu data de 1 august 2014 vor apărea pe platforma campaniei.

„Invităm clujenii să contribuie împreună la realizarea unei colecții de fotografii cu mesajul #sharecluj, fotografii realizate în cel puțin 100 de țări ale lumii” a declarat Alina Ocrainiciuc, Manager Proiect “Let’s SHARE Cluj!” și membru JCI Cluj.

“Capitala Europeană a Tineretului este o platformă deschisă, este un proiect al comunității unde toți cei care doresc să aducă plusvaloare prin activități, proiecte sau campanii sunt susținuți. Am îmbrățișat cu entuziasm inițiativa #sharecluj, “Share” fiind motto-ul Capitalei Europene a Tineretului de la momentul scrierii proiectului câștigător. Dezvoltarea actanților locali este o prioritate pentru Federația Share și sunt convins că împreună, prin parteneriate și deschidere, vom construi și după 2015” a subliniat Vlad Pop, președintele Federației Share Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj