12 permise de conducere au fost reţinute de poliţişti ieri, pe DN1 E60

politia 1La data de 1 august a.c., poliţiștii rutieri au acţionat pe DN1 E60 pentru fluidizarea traficului și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, respectiv viteza neregulamentară și cea neadaptată condiţiilor de trafic.

Poliţiştii au folosit sistemele de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în ,,cascadă”.

Pe parcursul zilei au aplicat 160 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 130 pentru depăşirea vitezei legale, 6 pentru depăşire neregulamentară şi 24 pentru alte abateri.

Au reţinut 12 permise de conducere, 5 pentru depăşirea vitezei legale, 5 pentru depăşire neregulamentară şi două pentru conducere sub influenţa alcoolului. De asemenea, au reţinut 7 certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice.
politia cluj
„Vă reamintim că, poliţiştii sunt prezenţi pe principalele tronsoane rutiere pentru salvarea de vieţi prin combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor, precum şi pentru asigurarea fluenţei circulaţiei”, au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

 

Articole Noi