Ipocrizia lui Şulea a dat pe dinafară. Nici nu mai ştie dacă Bike Sharing e „bătaie de joc” sau realizare din mandatul lui.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

horia suleaPrimarul comunei Floreşti uită de la mână până la gură ce face şi ce spune. Nici nu ştiu dacă e asta sau e pur şi simplu jigneşte cu neruşinare inteligenţa floreştenilor. Am primit seara trecută un comunicat din partea Primăriei Floreşti legat de proiectul Bike Sharing ce cuprinde şi Apahida şi Floreşti. Da, un proiect „întins” ca un elastic pentru că trebuia deja clujenii să se bucure de el. Însă primarul comunei Floreşti s-a arătat extrem de revoltat pentru faptul că proiectul n-a ajuns încă la Floreşti şi spune el că este o bătaie de joc la adresa floreştenilor.

Dar nu una mai mare decât cât cea pe care însăşi primarul o oferă cetăţenilor. Păi cum să spui tu ca primar că proiectul acesta este „o bătaie de joc” la adresa floreştenilor când tu singur te lauzi pe un site de socializare că acest proiect este o realizare a ta?

Nu zău? Oare doar mie îmi sună a minciună gogonată? Păi când totul era bine acest proiect era considerat o realizare în lunga listă cu puncte „fără număr” şi când cetăţenii încep să întrebe primarul se preface la rândul său revoltat.

Solicit în mod imperativ tuturor factorilor decizionali ai acestui Proiect să se achite de TOATE obligaţiile ce decurg din contracte şi să realizeze pistele de biciclete din Proiectul Bike Sharing aferente comunei Floreşti. Consider o bătaie de joc la adresa a 35.000 de floreşteni, care au contribuit deja financiar la proiectul Bike Sharing, ca responsabilii proiectului să tărăgăneze la nesfârşit lucrările din Floreşti. Nu e posibil ca după ce ne-am zbătut să avem patru benzi pe DN1, acum să se vină şi să se traseze pe asfalt o pseudo bandă de biciclişti, când proiectul prevede cu totul altceva!, asta ne spunea aseară printr-un comunicat primarul comunei.

Dar în data de 4 august 2015, făcea o postare pe pagina de facebook în care ţinea să reamintească cetăţenilor de realizările lui, unele invizibile, căci la altele s-a mai mişcat o lopată.

Dragii mei dragi,
Şi în concediu, departe de Floreşti, stau tot cu gândul la Floreşti….lăsând la o parte celebrul şi banalul am promis am făcut, care sună bombastic….realizez o mică recapitulare.

Să nu uităm nici proiectul Bike Sharing, cel cu pistele de biciclete şi staţiile de închiriere biciclete, proiect al Zonei Metropolitane, coordonat şi implementat de municipiu, Floreştiul fiind unul din beneficiari. Mai este, cel puţin, un an de muncă, spune primarul pe pagina personală de facebook.

sulea realizari sulea realizari 1

În primul rând, vă mulţumim că şi din concediu vă gândiţi tot la noi, e o onoare. Şi să lăsăm totuşi „banalul” şi „bombasticul” pentru că floreştenii nu-s proşti şi n-au văzut decât făţărnicie, ipocrizie şi minciună.

buget pentru piste biciclete florestiÎn bugetul comunei pe 2015 au fost alocaţi 3,342,696 lei. Câte piste are Floreştiul?

Să nu uităm totuşi că floreştenii au cotizat foarte mult numai în acest an pentru pistele de biciclete şi nici o urmă de piste. Nu s-a trasat nicio linie, dar pe primar îl preocupă foarte tare proiectul iniţiat de primăria Cluj-Napoca.

Citeşte şi:

Primarul din Floreşti îl calcă în picioare pe Boc: „Proiectul Bike Sharing este o bătaie de joc la adresa a 35.000 de floreşteni”

1 COMENTARIU

  1. D-ule PRIMAR SULEA, pe cand o pista pentru biciclete si pe Valea Girboului, unde femei cu copii si cu carucioare fac slalom printre masini, fiindca nici trotuare n-ati fost in stare sa faceti?

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj