IPJ Cluj are 7 noi ofiţeri, absolvenţi ai Academiei de Poliţie din Bucureşti

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

IPJ ClujInspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj are din această săptămână 7 noi ofiţeri, absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

Luni, 28 iulie a.c., s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj 7 absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2014, pentru a fi numiţi în funcţie potrivit pregătirii şi specializărilor urmate în instituţia de învăţământ a Ministerului Afacerilor Interne.

Ofiţerii debutanţi îşi vor desfăşura activitatea, sub îndrumarea colegilor cu mai multă experienţă, în cadrul formaţiunilor de investigaţii criminale, investigare a fraudelor, criminalistică, ordine publică şi rutieră.ipj cluj 1

Aceştia vor urma o perioadă de tutelă profesională timp de 1 an, după care vor susţine examenul de definitivare în profesie.

Conducerea inspectoratului a transmis tinerilor absolvenţi să poarte uniforma de poliţie cu demnitate, să pornească cu încredere pe drumul ales, cu convingerea că au o meserie nobilă care le va aduce satisfacţii dacă o vor practica cu responsabilitate şi conştiinciozitate.

Sursă:www.facebook.com

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj