142 de tinere au fost selectate la Cluj-Napoca pentru cursul gratuit de însoţitor de bord

Selectie_Cluj_Napoca_2228 de candidate s-au prezentat la prima sesiune de selecție pentru cursul gratuit de Însoțitor de Bord, organizată de RSC CONSULTING la Cluj-Napoca în zilele de 21 și 22 iulie 2014, în cadrul proiectului cu finanțare europeană “ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”.

După etapa finală de evaluare au fost admise la cursuri 142 de tinere. Acestea au trecut printr-o probă eliminatorie, care a constat într-un test scris în limba engleză. După acest test a urmat interviul, care, de asemenea, a fost susținut în limba engleză.

Miercuri, 23 iulie, au fost afișate rezultatele finale ale selecţiei pe pagina oficială a companiei. Tinerele admise vor participa gratuit la cursuri de formare profesională în ocupația de Însoțitor de bord, ce vor consta în ore de teorie și de practică.

Selectie_Cluj_Napoca_3Prin intermediul proiectului cofinanțat prin POSDRU, tinerelor care nu au domiciliul în județul Cluj li se va asigura gratuit atât cazarea cât și masa.

Procesul de selecție a candidatelor se va derula la nivel național. Astfel, în perioada de implementare a proiectului se vor mai organiza sesiuni de selecție și în orașele Suceava (septembrie 2014), Craiova (noiembrie 2014), București (ianuarie 2015), Timișoara (martie 2015), Pitești (mai 2015), Brașov (iunie 2015), Galați (iulie 2015).

Articole Noi