Iohannis mai speră la susţinerea lui Boc

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

1085158_699975746756346_7135713937895244819_oKlaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale a declarat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Cluj că nu îi poartă pică primarului Emil Boc şi că este convins că va reveni de partea bună a baricadei. 

Motivul pentru care Klaus Iohannis crede că îl va susţine este unul cât se poate de evident. Prezidenţiabilul pare să se bazeze pe faptul că Elena Udrea (candidatul PMP la alegeri) nu va ajunge în turul doi al alegerilor, astfel că în aceste condiţii chiar şi Emil Boc se va îndrepta către el şi îl va susţine.

Cu toate acestea, cel puţin până la turul doi al alegerilor, Emil Boc, el nefiind singurul membru PDL care  o va susţine pe Elena Udrea, va vota pentru candidatul PMP. Evident, dacă Elena Udrea nu ajunge în turul doi Iohannis primeşte voturile PDL-istilor.

Vă reamintim faptul că Emil Boc şi-a declarat public susţinerea pentru Elena Udrea deşi este membru PDL, dar mai mult, acesta amărturisit într-un interviu acordat unei publicaţii naţionale că mai mulţi maembri ai PDL vor trăda partidul şi vor vota cu Elena Udrea.

Sursă foto: www.facebook.com

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj