Horea Uioreanu îşi va da demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Horea-UioreanuPreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu îşi va da vineri, 2 octombrie demisia din funcţia publică deţinută, anunţă presa locală. Avocaţii acestuia au anunţat că vineri va avea loc şi o conferinţă de presă în cadrul căreia vor oferi mai multe  informaţii.

Vă reamintim faptul că Horea Uioreanu este cercetat pentru luare de mită şi este arestat preventiv. Dacă acesta îşi va da demisia la începutul lui octombrie, alegerile anticipate pentru şefia Consiliului Judeţean Cluj vor avea loc cel mai probabil în preajma alegerilor pentru Cotroceni.

Dacă nu îşi va depune demisia, Horea Uioreanu ar putea fi demis din funcţie de către Prefectul Clujului.

Pentru atribuţiile de preşedinte interimar, consilierul judeţean PNL, Mihai Seplecan s-a zbătut fiind susţinut de către alianţa ACL din Consiliu Judeţean, de două ori, însă de fiecare dată a fost dat jos din funcţie de către Prefect.

În acest moment vicepreşedintele UDMR, Vakar Istvan este cel care îndeplineşte şi atribuţiile de preşedinte interimar al instituţiei.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj