Ioan Petran cercetat de DIICOT pentru deţinere de cannabis

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

ioan petranPreşedintele PNL Cluj-Napoca este certetat de DIICOT Cluj după ce într-o percheziţie au fost găsite droguri în locuinţa sa. 

La domiciliul lui Ioan Petran au fost găsite droguri de risc (cannabis) pentru consum propriu. Gazeta de Cluj a relatat această faptă, iar ulterior a fost confirmată de reprezentanţii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

„La acest moment putem doar să confirmăm existenţa unui dosar pe rolul DIICOT disjuns din Dosarul Direcţiei Naţionale Anticorupţiei La care aţi făcut referire În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri de risc (cannabis), în vederea consumului propriu, fără drept, faptă ărevăzută de art.4, alin. 1 din Legea 143/2000″, au răspuns reprezentanţii DIICOT solicitării Gazeta de Cluj.

Sursă foto: www.facebook.com

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj