Ioan Oleleu: „Solicit public demisia lui David Ciceo”.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

ioan oleleuVicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu a cerut, astăzi, în cadru unei conferinţe de presă demisia directorului Aeroportului Internaţional „Avram Iancu”, David Ciceo.

„Aşa cum v-am explicat, noi făcut un referat încă din 2013 prin care am cerut un audit având în vedere şi faptul că există o anchetă pe rol la DNA preşedinte de Consiliu Judeţean arestat, constructor şi nu în ultimul rând director de aeroport care are calitatea de suspect. Îi cer public demisia din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie. Suspiciunea la pistă e oarecum acelaşi model, aş dori ca această suspiciune să se infirme. Este acelaşi model ca la terminale, motiv pentru care voi solicita instituţiilor statului să verifice şi terminalele şi contractul cum a fost desfăşurat la terminale. Este acea filosofie, se porneşte de la un preţ pentru ca apoi să se ajungă la dublarea preţului investiţiei. E nevoie să punem ordine în aceste lucruri. Dacă un constructor a câştigat o licitaţie cu un preţ este nevoie să îşi asume, doar în cazuri foarte bine fundamentate şi nu vâd nicio logică cum trebuie să se dubleze anumite contracte”, a spus Ioan Oleleu.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj