Angajaţii aeroportului pot sta liniştiţi. Nu există niciun pericol de a fi închis

aeroportVicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu a declarat că banca ce va acorda împrumutul necesar pentru finalizarea lucrărilor la pista de la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj nu are în intenţie să afecteze buna funcţionare a acestuia, iar angajaţii nu trebuie să îşi facă probleme în acest sens.

„Afirm că în momentul de faţă nu există şi nu va exista nici în viitor, pericol pentru închiderea Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca.  Au fost discuţii zilelele trecute cu reprezentanţi ai băncii care ne-au asigurat de întreaga deschidere astfel încât până la clarificarea problemelor la nivelul aeroportului în vederea derulării contractului pistă 2100 de metri  nu se pune problema vreunei acţiuni din partea băncii. De altfel, chiar în cursul zilei de astăzi, dânşii ne-au confirmat că nici nu doresc şi nici nu au pârghiile necesare pentru a face un astfel de lucru sau anumite chestiuni care să afecteze buna funcţionare a aeroportului”, a declarat Ioan Oleleu.

Mai mult de atât, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj a mai spus că bancaă ce a acordat creditul este dispusă să accepte o soluţie de plată eşalonată pentru achitarea datoriei.

Vă reamintim faptul că angajaţii aeroportului au pregătit începând de mâine proteste în cadrul cărora se vor strânge în faţa sediului Consiliului Judeţean Cluj pentru a-şi striga nemulţumirea.

Articole Noi