ÎNŞELĂCIUNE DE PESTE 220.000 DE LEI, CERCETATĂ DE POLIŢIŞTI

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaAdministratorul unei firme de construcţii din Cluj-Napoca este cercetat de poliţişti pentru înşelăciune. Acesta ar fi emis bilete la ordin care nu îndeplineau condiţiile legale pentru acoperirea unui debit de peste 225.000 de lei.

Faţă de un bărbat, de 31 de ani, din Cluj-Napoca, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

În fapt, persoana în cauză, în calitate de administrator al unei societăţi din Cluj- Napoca, cu obiect de activitate construcţii, ar fi încheiat cu reprezentanţii unei firme din Oradea un proces-verbal de conciliere. Prin documentul în cauză s-ar fi recunoscut un debit restant, în valoare de aproximativ 225.130 de lei.

Din cercetări a reieşit faptul că pentru efectuarea plăţii, bărbatul ar fi emis trei bilete la ordin, având cunoştinţă că nu are disponibil în cont şi că nu va putea onora acoperirea datoriei.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj