Au sfidat regulile de circulaţie. Şi-au permis să circule fără permise de conducere sau cu vehicule neînmatriculate.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

masini pe drumIeri, în urma unor controale în trafic, poliţiştii rutieri au depistat doi şoferi fără permis de conducere, precum şi conducători auto care circulau cu vehicule neînmatriculate.

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 16:40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 6 Poliţie au depistat un tânăr, care conducea un moped, deşi nu avea permis de conducere. Bărbatul, de 20 de ani, din Apahida, se deplasa pe strada Eugen Ionescu, din Cluj-Napoca.

Atragem atenţia motocicliştilor că, la sfârşitul săptămânii trecute, conducătorul unei motociclete, categorie pentru care nu poseda permis de conducere, a decedat în urma unui accident de circulaţie, produs în Iclod.

Un alt tânăr din Apahida a fost identificat pe raza localităţii Jucu, în timp ce conducea un autoturism, fără a avea permis de conducere. Anterior, acesta a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Tot ieri, doi bărbaţi au fost depistaţi pe raza municipiilor Câmpia Turzii şi Dej, conducând autovehicule a căror autorizaţii de circulaţie provizorii erau expirate.

Faţă de cei patru conducători auto se efectuează cercetări pentru comiterea de infracţiuni rutiere. Poliţia Clujeană vă sfătuieşte să nu vă puneţi viaţa în pericol, sfidând regulile de circulaţie!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj