”InkChef Academy by Paul Siserman”, prima platformă culinară integrată din România, s-a deschis la Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

IMG_1266 (1)Chef Paul Siserman a inaugurat “InkChef Academy by Paul Siserman”, o platformă integrată, oferind seminarii de cooking și, pentru prima dată în România, workshop-uri terapeutice destinate, pentru început, copiilor abuzați care au avut experiențe traumatizante. Spațiul situat în Cluj este destinat activităților din domeniul gastronomic și dedicat tuturor celor pasionați de gătit. Specializare, învățare și relaxare ”InkChef Academy by Paul Siserman”, localizată pe Strada Plopilor, la nr. 54, oferă seminarii culinare bucătarilor care doresc specializarea și dezvoltarea abilităților cu ajutorul cărora vor putea performa și mai bine în activitatea lor. Cursurile sunt susținute de Chef Siserman și de alți Chefi renumiți atât din România, cât și din străinătate. Printre aceștia sunt Chef Adi Pop, Chef Horia Șimon, Chef Florin Trișcă și Chef Jossie Elbaz (Vice President & Project leader Israel Master Chef Academy).

De asemenea, au loc seminarii în cadrul cărora gătitul devine o metodă de relaxare, de învățare și de socializare. Astfel, cei pasionați de arta culinară, dar și aceia care doresc să își petreacă timpul liber într-un mod inedit vor descoperi gătitul sub formă de terapie antistres.

Spațiul poartă semnatura tehnologică a ELECTROLUX. „Ne-am propus să dotăm Școala de cooking “InkChef Academy by Paul Siserman” cu echipamente de gătit de ultimă generație, pentru ca toți viitorii cursanți să aibă parte de experiențe de cooking la cele mai înalte standarde. Ne bucurăm mult să venim în sprijinul tuturor celor pasionați de gătit, cu atât mai mult cu cât Electrolux are o tradiție îndelungată la nivel internațional în colaborarea cu Chefi și restaurante de top cu stele Michelin”, spune Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania.

Nou în România: terapie pentru copii

Chef Paul Siserman (certificat și ca profesor în arta culinară) alocă spațiu și timp copiilor care au suferit experiențe traumatizante. Prin aceste seminarii speciale, conceptul de preparare a mâncării este, de fapt, o terapie. Chef-ul face echipă cu psihologi și medici, astfel încât terapia să aibă rezultatele scontate. Această metodă terapeutică are rezultate de excepție în străinătate, fiind deja asimilată în serviciile medicale ale multor spitale și clinici din Occident.

IMG_1348“Acest proiect integrat a necesitat timp și a devenit realitate prin susținerea și implicarea unor oameni care au crezut în mine. Datorită ELECTROLUX pot ca, începând de astăzi, să aduc gătitul mai aproape de mulți oameni (cei care vor lua parte la seminariile școlii) și în casele și mai multora (prin Videblogul și Canalul de YouTube ale InkChef Academy). Dar, cel mai fericit sunt pentru că mi-am îndeplinit un vis: terapia prin gătit pentru copii. De foarte multă vreme mi-am dorit să introduc în România acest concept. Am văzut rezultatele incredibile obținute în străinătate. Sunt ferm convins că și la noi va funcționa excelent”, spune Chef Siserman.

Videoblog

Pentru cei care, din motive obiective, nu pot fi prezenți în Cluj, Academia are și un VLOG. Acesta va conține filmări cu Chefii invitați, idei de rețete și exemplificări, video cu seminariile.

Toți cei care vor interacționa fizic sau virtual cu arta culinară în spațiul deschis de Chef Siserman vor descoperi și universul electrocasnicelor ideale atât în bucătăria profesioniștilor din domeniu, dar mai ales în cea de acasă.

Școala de cooking este dotată cu echipamente Electrolux performate, menite să transforme cursurile de gătit în experiențe cu adevărat memorabile. Electrolux este unul dintre liderii globali pe piața electrocasnicelor, dezvoltând soluții inovatoare, concepute cu grijă și bazate pe cercetarea aprofundată a consumului, care îndeplinesc nevoile actuale ale consumatorilor casnici și profesioniști.

Experiențe culinare și tehnologie de top

Indiferent că vorbim de cuptoarele performante CombiSteam Deluxe și SousVide, ce folosesc tehnica aburului pentru a obține texturi și arome deosebite, sau de plita cu inducție, pentru preparare rapidă, precisă și în deplină siguranță, toate echipamentele Electrolux prezente la Școala de cooking InkChef Academy asigură calitatea și performanțele bucătăriilor de top. Cursanții vor descoperi în cadrul școlii aparatură care le va simplifica întregul proces de gătit și îi va ajuta să obțină cele mai bune rezultate.

IMG_1339Ca în orice bucătărie a unui pasionat de gătit, produsele multifuncționale sunt mereu un ajutor de nădejde.

Astfel, în dotarea școlii se regăsesc blenderul și mixerul din colecția Expressionist, și robotul de bucătărie Kitchen Assistent, pentru mixare rapidă, pregatirea diverselor tipuri de aluat, de la prăjituri, până la croissante sau pâine preparată în casă. Participanții vor avea ocazia să utilizeze aparatul de vidat incorporabil, ideal pentru sigilarea alimentelor în vid, depozitare și preparare termică.

Pentru a oferi o experiență profesională completă, Școala de cooking Ink Chef Academy by Paul Siserman mai este dotată cu mașina de spălat vase incorporabilă Electrolux, cu un consum redus de apă și capacitate mare de spălare, și cu hota de bucătărie integrată de la Electrolux, pentru un aer proaspăt pe parcursul procesului de gătit. Combina frigorifică NoFrost va pastra toate ingredientele proaspete mult timp, iar aparatul de aer condiționat de la Electrolux va menține o temperatură optimă în interior, indiferent de anotimp.

Aceste echipamente Electrolux (www.electrolux.ro), împreună cu talentul și cunoștințele în bucătărie ale lui Paul Siserman, promit să transforme cursurile în adevărate călătorii culinare și să ducă gătitul la următorul nivel.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj