Floreştiul, din nou triumfător la un Campionat Mondial. Clubul sportiv Hayashi Activ a adus 18 medalii. Felicitări!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cl florestiComuna Floreşti are motive să fie mândră. Clubul Sportiv Hayashi Activ a adus de la un campionat european, 18 medalii. Tinerii sportivi, au fost premiaţi astăzi de către Primăria şi Consiliul Local Floreşti.

„Avem plăcerea, bucuria şi onoarea să-i avem alături de noi pe reprezentanţii clubului Hayashi  xare alaltăieri s-au întors dintr-un turneu, mai precis de la Campionatul European de Karate unde au reuşit să cucerească titluri europene şi în acelaşi timp să aducă din nou, Floreştiul pe cea mai înaltă treaptă”, a spus primarul comunei Floreşti.

Sportivii au primit câte o diplomă din partea Primăriei şi Consiliului Local Floreşti şi desigur, aplauzele binemeritate.

cl floresti 1Am fost din nou triumfători la un campionat european la care au participat 1870 de sportivi din 30 de ţări, 47 de federaţii. Noi am reuşit cu un lot de 20 de oameni să venim cu 18 medalii: 5 aur, 9 de argint şi 4 de bronz. Fără suportul pe care îl avem de la Primăria şi Consiliul local Floreşti nu reuşeam. Vă asigurăm că atâta timp cât avem suport dorim să reprezentăm România şi Floreştiul şi o vom face cu plăcere. Vă mulţumim, a spus la rândul său, Adrian Gherman, patronul clubului sportiv.

Felicitări sportivilor care duc numele celei mai mari comune din ţară la campionate importante în lume!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj