IMM-urile clujene au cautat solutii la problemele lor impreuna cureprezentantii autoritatilor locale, centrale si firmelor private

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

dezbatere imm 1Agentia BTL Design si trustul de presa Agora Group auorganizat dezbaterea  ”Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor Cluj 2014” care a avut  loc in datade 27 noiembrie 2014 , incepand cu ora 9,30 la Hotel Victoria. La eveniment au participat peste90 de persoane, care au reprezentant firme si institutii din judetul Cluj. Au fost invitate in auditoriu firme din judetul Cluj pentru a purta un  dialog cu autoritatile centralesi  locale  pe  teme  de  actualitate  legate  de  activitatea IMM-urilor.  A  fost  o  dezbatereinteresanta care a facut ca ora de terminare a evenimentului sa fie depasita cu mult fata decea prognozata.

In  calitate  de  reprezentanti  ai  autoritatilor  centrale  si  locale   au  participat:  Carmen  Marc,reprezentant Primaria Cluj Napoca – serviciul relatii externe si investitori, Mariana Man, sefadjunct administratie – inspectie fiscala – Directia Generala a Finantelor Publice Cluj, DanielDon, director executiv – AJOFM Cluj, Claudiu Cosier, director DDS  –  ADR Regiunea Nord-Vest,  Liviu  Apetrei,  director   –  FNGCIMM  Cluj  si  Lucaciu  Mircea,  reprezentant  DirecțiaSanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Cluj.

dezbatere IMMVorbitorii  care au prezentat solutii  private in sprijinul dezvoltarii  IMM-urilor au fost AnamariaLupas, director sucursala judeteana Alpha Bank in domeniul finantarilor, Andrei Butuc, salesmanager  la  compania  Entersoft, Vicențiu Vereș,  sales  developer,  Bitsoftware,  OvidiuTeodorescu, marketing and presales manager Brinel, Ioana Bîrlea, director de zona Sivecosi  Ioana  Răzvan,  managing  partner  Synergizer  in  domeniul  solutiilor  de eficientizare  aactivitatii.

Clujul este inima economica a Transilvaniei si IMM-urile sunt motorul de dezvoltare care trebuiepornit si intretinut, aceasta a fost concluzia mea dupa acest eveniment. Interesul companiilorclujene  pentru  solutii  practice de  dezvoltare  demonstreaza  ca  aici  se  vor  mai  ridica  incontinuare afaceri de succes. Sper ca experienta IMM urilor clujene pot folosi firmelor din toataTransilvania, a declarat Ion Radu, managing director BTL Design.

„Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor” a  demarat in 2006 ca un program national de informare,si de la inceput acest program de evenimente s-a definit ca cel mai amplu proiect privat  deinformare dedicat sectorului IMM care  se deruleaza pe teritoriul Romaniei.

Participarea IMM-urilor din Cluj la acest eveniment a fost libera pe baza de invitatie sau prininscrierea la unul dintre cei doi organizatori: BTL Design sau Agora Group, sau online pe site-ulwww.btldesign.ro.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj