Herbstfest 2015 debutează astăzi.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

herbstfestAstăzi debutează cea de a patra ediţie a Festivalului de Toamnă al Economiei Germane- Herbstfest. La ora 18,00 va avea loc deschiderea oficială în Piaţa Unirii. 

La conferinţa de presă ce a avut loc astăzi, în Aula Magna au luat parte începând de la reprezentanţi ai festivalului până la reprezentanţi ai Primăriei Cluj-Napoca, ai Ambasadei Germaniei la Bucureşti şi ai mediului Universitar.    

Festivalul de Toamnă al Economiei Germane va dura până pe 4 octombrie 2015, iar ediția din acest an vine cu activități dintre cele mai variate şi interesante, din care vizitatorii vor avea ocazia să înveţe mai multe despre cultura, tradiţiile şi, mai ales, economia Germaniei, pe care o vor sărbători împreună, de Ziua sa naţională, pe 3 octombrie.

„Cred că această manifestare trebuie să aibă loc în această sală (n.red. Aula Magna) pentru că universitatea are o strânsă legătură cu economia, este o relaţie directă pentru că încercăm să trimitem pe piaţa muncii tineri calificaţi. Mulţi dintre studenţii noştri lucrează pentru companii germane sau susţinute de oameni de afaceri germani. Tinerii care vin la noi au un interes pentru educaţie şi ei pe lângă Limba Engleză învaţă şi Limba Germană”, a spus prorector Prof. Univ. Dr. Rudolf Graf.

Festivalul de Toamnă al Economiei Germane 2015 este organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord – DWNT şi Avalon Events, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Local Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj. Proiectul susține candidatura orașului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

„România este parte a Uniunii Europene, a unei comunităţi care este un cadru important pentru investitorii străini. Logistica s-a simplificat, aveţi avantaje şi datorită forţei de muncă”, a spus Thol Ludger, preşedintele Clubului Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord.

Personalități marcante şi evenimente inedite la Herbstfest 2015

herbstfest 1Unul din invitații speciali ai Festivalului de Toamnă al Economiei Germane este chiar Alteța Sa Regală Principele Radu al României.

De asemenea,  în ultima zi a festivalului, duminică, 4 octombrie, va avea loc Ceremonia de decernare a Titlului de Ambasador al Culturii Române în Germania pictorului Nicolae Maniu.

Programul Festivalului de Toamnă al Economiei Germane se va încheia cu spectacolul de premieră al operei Werther, pus în scenă la Opera Naţională Română Cluj-Napoca şi transmis live şi în Piaţa Unirii. La spectacol va lua parte Alteța Sa Regală Principele Radu al României.

Program Herbstfest 2015 Vineri Program Herbstfest 2015 Sambata Program Herbstfest 2015 Duminica

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj