Guvernul va susţine financiar construirea bazei sportive din cartierul Gheorgheni

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

sala de sport baschetLiviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a anunţat că va susţine financiar contruirea bazei sportive de la Cluj.

Mai exact acesta a adus la cunoştinţa publică investiţiile ce la va face Guvernul în bazele sportive până în 2017, astfel că printre acestea a nunţat şi Clujul. Acest sprijin face parte dintr-un acord semnat cu ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo în cadrul căruia vor finanţa un număr de 52 de baze sportive cu o sumă aproximativ de 103 milioane de euro.

Leviu Dragnea a declarat că la sfârşitul anului trecut, printr-o adresă înaintată către Primăria Cluj-Napoca se doreşte sprijinirea construcţiei bazei sportive din cartierul Gheorgheni mai ales în acest an important în care oraşul nostru este Capitală Europeană a tineretului.

Primăria Cluj-Napoca va pune la dispoziţie terenul, iar ministerul va ajuta la construirea bazei sportive, iar aceasta va fi dotată cu un amfiteatru în aer liber, săli de spectacole, teren de tenis, de volei, de baschet, dar şi cu pistă de alergare, etc.

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj