Guvern: România a înregistrat pe primul trimestru din 2014 o creștere economică de 2,6%

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

bani1România a înregistrat pe primul trimestru din 2014 o creștere economică de 2,6%, ceea ce permite menținerea prognozei de creștere de 2,5 % pentru acest an.

„Ținând cont de datele oferite de Institutul Național de Statistică, rezultă că România continuă creșterea economică, pe fondul evoluției pozitive a producției industriale și a exporturilor. Creșterea economică în semestrul I 2014, comparativ cu semestrul I din 2013, este de +2,6%, pe serie ajustată, România continuând să aibă una dintre cele mai mari creșteri economice din Europa”, se arată într-un comunicat de presă al Executivului remis joi AGERPRES.

Sursa citată afirmă că această creștere continuă să fie solidă, chiar „în contextul în care o serie de măsuri prevăzute în pachetul mai amplu de măsuri de stimulare a economiei și creare de noi locuri de muncă, precum reducerea CAS, nu au fost încă implementate”.

Potrivit Guvernului, indicatori economici precum consumul și exporturile au crescut pe primul semestru cu 8%, șomajul nu a cunoscut o creștere, în contextul unui nivel în continuare scăzut al inflației.

Citeşte mai multe pe AGERPRESS

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj