GET FIT IN NATURE: mișcare în aer liber pentru un stil de viață sănătos și activ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

get fitAsociația GoCreate vă invită sâmbătă, 27 iulie, începând cu ora 9:00, la evenimentul Get fit in nature, un eveniment dedicat sportului în natură.

Timp de 4 ore, în parcul sportiv „Prof. Dr. Iuliu Hațieganu”, Sorin Iacob (personal trainer) și Cristina Hoțiu (trainer și nutriționist) vor umple atmosfera de sănătate, prin circuite de exerciții fizice și informații valoroase despre nutriție.

În plus, participanții vor beneficia de o masă pe care o vor savura împreună, fiind încurajați s-o adopte în alimentația de zi cu zi. Evenimentul presupune un număr limitat de locuri (20), deci este necesară înscrierea în prealabil, prin accesarea acestui link http://bit.ly/înscriereGetfitinNature; participarea este gratuită.

Get fit in nature este un proiect prin care asociația dorește să atragă atenția asupra importanței activității fizice și alimentației sănătoase zilnice în construirea unui stil de viață sănătos.

Proiectul este finanțat prin programul Start ONG. Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural.

Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor non-administrative.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj