Delgaz Grid a demarat la Cluj Napoca un nou proiect de investiţii. Câteva străzi vor fi afectate de aceste lucrări.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva cluj24h.ro
Foto: Arhiva cluj24h.ro

Delgaz Grid a demarat la Cluj Napoca un nou proiect de investiţii în valoare de 1,7 milioane de lei pentru modernizarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale.

Delgaz Grid a demarat săptămâna aceasta o importantă lucrare de investiţii în municipiul Cluj Napoca care constă în înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale pe o lungime totală de circa 2,6 kilometri pe străzile Ion Creangă, Victor Babeş, Gheorghe Şincai, Alexandru Borza, Neagră şi Stâmbă. Investiţia a cărei valoare estimată se ridică la 1,7 milioane de lei va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţi. Finalizarea lucrărilor este preconizată pentru luna noiembrie a acestui an.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice în cadrul acestui proiect de investiţii Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, vineri, 19 iulie, începând cu ora 22:00, pe străzile: Ion Creangă, Victor Babeş şi Neagră. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, sâmbătă, 20 iulie, cel mai probabil începând cu ora 6.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale reprezintă o preocupare permanentă a companiei, în 2018 fiind investiţi aproximativ 232 de milioane de lei în cele 20 de judeţe în care compania operează.

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de circa 22.650 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de peste 81.500 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2 miliarde de euro.

 

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj