Galeria de Idei lansează, în premieră pentru Cluj, atelierele de creștere aproductivității, destinate companiilor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Lansare ateliere corporateAtelierele  de  creștere  a  productivității,  destinate  companiilor,  concept lansat  joi,  19 februarie,  de  către  Galeria de  Idei,  vine  în întâmpinarea nevoii  angajaților  clujeni  de destindere la locul de muncă. Îmbinarea sarcinilor de serviciu cu momente de creativitate și  relaxare  este  o strategie  prin  care  companiile  pot  spori  productivitatea  si energia oamenilor.

Joi,  19 februarie,  la  Bastionul  Croitorilor,  a  avut loc lansarea unei  noi  game de servicii  destinate angajaților din companiile clujene, oferite de Galeria de Idei. La eveniment, au fost prezenți mai mulți HR manageri din cele mai mari companii clujene din domenii precum IT, publicitate si servicii sau juridic. Aceștia au asistat la scurte demonstrații ale atelierelor pe care Galeria de Idei le poate oferi: atelier de artă (pictură, muzică, improvizație teatrală, balet), ateliere de sănătate și frumusețe (Yoga,Make-up, Lifestyle), ateliere fun & creativity (lego, handmade, boardgames).

Aneta Neagomir, fondatoarea Galeriei de Idei, cu o experiență de peste 14 ani în domeniul resurselor umane,  și-a  propus ca,  prin  acest nou concept  de ateliere,  să  stimuleze creativitatea angajaților clujeni și, în acest mod, să-i ajute să fie mai activi și să crească gradul de motivație în companiile locale.

Ateliere de improvizatie teatralaDin experiența mea, în domeniul resurselor umane, am observat că, mai ales în ultimii ani, când economia globală s-a aflat într-un moment de impas, nivelul mare de muncă, deadline-urile foarte strânse sau ședințele prelungite la locul de muncă generează nu numai un nivel ridicat de stres și frustrare în rândul angajaților, dar și ineficiență în realizarea responsabilităților de muncă. De aceea, am hotărât să vin în sprijinul angajatorilor clujeni prin intermediul atelierelor creative, care îi vor ajuta să alunge rutina din companiile pe care le conduc. Activitățile pe care le propun îi determină pe angajați să se concentreze pe obiective și rezultate, dar într-un mod creativ și relaxant și să rămână competenți și profesioniști la locul de muncă, explică Aneta Neagomir.

Ședințele vor fi organizate la sediul companiei și vor avea o durată variabilă, în funcție de cerințele și nevoile  angajatorilor,  între  1  și  4 ore.  Programarea  atelierelor  se  face  la  adresa de  e-mail: contact@galeriadeidei.ro sau la telefon: +40.723.380.343. Întreaga gamă de servicii va fi disponibilă pe pagina web a Galeriei de Idei: www.galeriadeidei.ro.

                                                                                                                ***

Galeria de Idei este un concept care și-a propus organizarea unor ateliere pentru cei mici. Aceste ateliere au cascop stimularea creativității copiilor care vor explora domenii noi, dar și socializarea, în urma căreia aceștia potlega prietenii solide și de lungă durată. Începând cu anul 2015, Galeria de Idei își îndreaptă atenția și către adulți, prin organizarea unor ateliere de artă, ateliere de sănătate și frumusețe, ateliere fun & creativity. Scopulacestora este de a diminua nivelul de stres și rutina care duce de cele mai multe ori la scăderea productivitățiila locul de muncă. Detalii, în curând, pe: http://www.galeriadeidei.ro/

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj