[Foto&Video] Zumbathon Caritabil în Piața Unirii. Clujenii au dansat Zumba pentru copiii și tinerii bolnavi de insuficiență renală cronică.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

zumba 9Zeci de clujeni s-au adunat în Piața Unirii într-un uriaș Zumanthon Caritabil. Preț de 2 ore oamenii au dansat, iar pe parcurs s-au alăturat și alte persoane. 

Clujenii de toate vârstele s-au strâns în Piața Unirii pentru a dovedi că sunt o comunitate sănătoasă care promovează sănătatea prin mișcare, buna dispoziție dar consolidează an de an solidaritatea și empatia față de un grup de 100 de copii și tineri cu insuficiență renală cronică tratată prin hemodializă, dializă, peritoneală și transplant renal a căror viață este scurtă și plină de suferință.

Evenimentul a fost organizat de Asociația pentru Solidaritate și Empatie ”Delia Grădinaru” și instructorii Zumba din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Primaria municipiului Cluj-Napoca. După prezentarea instructorilor de Zumba și câteva cuvinte din partea lui Emanuel Ungureanu, președintele Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie „Delia Grădinaru” dansul a început sub îndrumarea instructorilor.

Pe parcursul evenimentului, oamenii au putut face donații, atât cât au dorit pentru copii bolnavi, câțiva rerprezentanți ai asociației se plimbau printre cei prezenți pentru strânge donațiile în cutii speciale.

Zumbathonul WE ARE ONE – Luptăm pentru Viață, organizat de două ori pe an de cei mai inimoși instructor de Zumba din oraș, a devenit o frumoasă tradiție a Clujului.

zumba 1 zumba

zumba 11 zumba 10

zumba 9 zumba 8

zumba 7 zumba 6

zumba 5 zumba 4

zumba 3 zumba 2

 

 

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj