[Foto&Video] Târgul de carte Gaudeamus şi-a redeschis porţile la Cluj.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

gaudeamus 7Aflat la cea de a XVI-a ediţie, Târgul de carte Gaudeamus a revenit la Cluj-Napoca.

Iubitorii de carte au ocazia să cumpere cărţile preferate, începând de la cele pentru copii şi până la cărţi de ştiinţă la preţuri mici. Târgul de Carte Gaudeamus a adunat  60 de expozanţi care au venit cu oferte de neratat la târg.

Vladimir Epstein, directorul onorific al Târgului Gaudeamus a mărturisit în cuvântul său că în cele 2 ore de la deschiderea târgului, acesta a fost vizitat de peste 1000 de persoane.

gaudeamus 13gaudeamus 12gaudeamus 11

„Avem 89 de evenimente editoriale. În aceste 5 zile, vizitatorii sunt rugaţi să facă o veritabilă cursă de maraton combinată cu o cursă de viteză ca să prindă ca să prindă toate cele 89 de evenimente anunţate până în prezent. S-ar putea să fie mai multe”.

La deschiderea oficială ce a aveut loc de la ora 12,00 au mai luat parte pe lângă preşedintele Uniunii Scriitorilor din România filiala Cluj, Irina Petraş, alţi scriitori, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, dar şi subprefectul Clujului, Dan Codrean.

irina petras gaudeamus gaudeamus oficialitati 1

În cuvântul său, Primarul Emil Boc le-a urat „Bine aţi revenit în municipiul Cluj-Napoca” şi i-a felicitat pe organizatori, în afara acestor cuvinte adresate în cadrul târgului, edilul nu a făcut alte declaraţii, ba mai mult nici nu şi-a petrecut prea mult timp în vizitarea târgului şi nu a achiziţionat cărţi, aşa cum a făcut la ediţiile anterioare.

La rândul său, subprefectul Clujului, Dan Codrean a adresat câteva cuvinte celor prezenţi, după care a vizitat târgul.

Astfel, dacă sunteţi împătimiţi ai lecturii, Caravana GAUDEAMUS vă oferă un adevărat festin literar. Iată câteva dintre deliciile ediţiei: literatură de ficţiune sau memorialistică, biografii, dar şi poezie, albume de artă, manuale de limbi străine sau studii academice din diferite domenii, volume de psihologie sau psihanaliză sau savuroase cărţi de bucate.

gaudeamus oficialitatigaudeamus 10

Mai multe detalii despre expozanţi precum şi programul eveniemntelor poate fi consultat AICI.

Ediţia 2015 a Târgului Gaudeamus are loc la Cluj-Napoca în perioada 22-26 aprilie în Piaţa Unirii. De la Cluj, Caravana Gaudeamus va pleca la Oradea.

gaudeamus 9gaudeamus 8

gaudeamus 7gaudeamus 6

gaudeamus 2boc la gaudeamus 1gaudeamus 1gaudeamusboc la gaudeamus 3gaudeamus 3boc la gaudeamus 2gaudeamus 4gaudeamus 5subprefect la gaudeamus

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj