[Foto&Video] Studenţii au dat culoare Capitalei Europene a Tineretului

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

studentii 12Studenţii au dat culoare Clujului, astăzi în Piaţa Unirii. O adevărată „baie” de culori a avut loc în centrul oraşului. Emil Boc a fost alături de tinerii studenţi care s-au bucurat din plin de acest eveniment dedicat lor la sfârşit de an universitar.

Totul a început la ora 09,00 când la Sala Polivalentă a avut loc încheierea anului universitar. De acolo, studenţii UBB, UTCN, UMF., USAMV, UAD, AMGD au pornit într-o paradă a Universităţilor Clujene spre Piaţa Unirii unde a avut loc un spectacol de culoare şi muzică. De la ora 12, studenţii  au dat Culoare Capitalei Europene a Tineretului.

Primarul, Emil Boc a fost prezent printre tinerii care au dorit să se pozeze cu el, însă au furat startul şi au aruncat cu praf colorat şi pe edil şi care de altfel, a gustat gluma tinerilor.  Apoi, cu toţii au aşteptat nerăbdători să fie dat startul pentru aruncarea prafului de diferite culori, astfel că au făcut „o baie de culoare” adevărată atât ei cât şi piaţa şi cei aflaţi în ea.

De la ora 18:00 tot în Piaţa Unirii va avea loc The Cluj-Napoca Cup Song Record, by Transylvania College

cu Alexandra Ungureanu & Crush.

Concertele vor continua după programul:

19:00 David & The Six Martini Band

20:00 Vunk

21:00 Iris & Friends Cristi Minculescu, Felicia Filip, Dan Bittman, Dan Chiorean

Citeşte şi:

Vezi programul zilelor Clujului de sâmbătă

studentii 3 studentii 2

studentii 1 studentii

studentii 14 boc cu studentii

studentii 12 studentii 11

studentii 10 studentii 9

studentii 8studentii 7

studentii 6 studentii 5

studentii 4 studentii 13

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj