[Foto&Video] Echipajele Napoca Rally Academy, pregătite pentru sezonul competiţional naţional de raliuri 2015

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Echipajele Napoca Rally Academy sunt pregătite să de startul sezonului competiţional naţional de raliuri 2015. Acestea şi-au prezentat seara trecută maşinile.

Campionatul Național de Raliuri, sezon care va începe pe 27-28 martie cu Tess Rally. Acesta va cuprinde  peste 1.000 km de probă specială pe asfalt și macadam prin Brașov, Arad, Tulcea, Bacău, Cluj, Sibiu, Iași, Harghita și Craiova.

echipaje NRA marco tempestini si simone Echipa NRA

 

 

 

 

Primul echipaj prezentat în cadrul unui eveniment, a fost cel format din pilotul Vlad Cosma şi copilotul său Diana Hațegan sunt primul echipaj prezentat. Ei vor merge în competiţie cu un Suzuki Swift.

Echipaj Vlad si Diana„Pentru mine este un nou început. Maşină nouă, echipaj nou să zic aşa, echipa este cunoscută. Mergem la Braşov, Diana este de la Braşov aşa că jumătate din raliu este de casă şi încercăm să facem o figură cât de frumoasă posibil”, a declarat Vlad Cosma.

 

A doua echipă este formată din pilotul Florin Tincescu şi copilotul Sergiu Itu, iar acestia vor concura cu un Peugeot.

echipaj Itu si Florin„Şi pentru noi este un nou început, pentru mine în special un pas înainte am schimbat maşina, anul trecut am mers cu Citroen, anul acesta mergem cu Peugeot. Mi s-a alăturat Sergiu şi sperăm să facem o treabă bună. Pentru noi principala provocare este Campionatul European de Raliul Junior, împreună anul acesta ne dorim un rezultat cât mai bun”, a spus Florin Tincescu.

Ce-a de a treia echipă este formată din pilotul Bogdan Marişca şi copilotul Carmen Poenaru ei vor concura pe un Subaru R4. De la eveniment nu a lipsit nici umorul, mai ales la prezentarea echipajului Marco Tempestini şi Toni Avram.

Ultimul echipaj prezentat dar nu cel din urmă a fost echipajul lui Simone Tempestini şi copilotul Dorin Pulpea şi vor concura pe un Ford Fiesta R5. Simone care de altfel, a început deja sezonul din 4 ianuarie 2015 se aşteaptă numai la lucruri bune.

Tess Rally, prima etapă din noul sezon este programată în perioada 27 – 28 martie, la Brașov.

marco tempestini si simone marco declaratii

 

 

 

 

 

simone tempestini echipaj simone tempestini

 

 

 

 

 

echipaj bogdan si carmen Echipa NRA

 

 

 

 

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj