[Foto&Video] Colegiul Naţional „George Coşbuc” are în sfârşit sală de sport

sala de sport george cosbuc 1Noua sală de sport a Colegiului Naţional „George Coşbuc” a fost inaugurată astăzi chiar de către elevii liceului. Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc nu a ezitat şi îşi arate talentul în diferite sporturi.

Elevii l-au aşteptat pe edil pregătiţi cu diferite momente.

Emil Boc a fost încântat şi i-a aplaudat pe tineri. Acesta s-a plimbat în întreaga sală unde elevii se jucau diferite sporturi, astfel că primarul nu a ezitat să încerce câteva aruncări la poartă, sau la coş, dar nici să se joace tenis de masă.

emil boc la sala de sport 1Elevii su aici oportunitatea să facă handbal, fotbal, gimnastică, tenis de masă sau alte sporturi de acest fel în cea mai modernă sală de sport pe care o are municipiul în acest moment pregătită pentru unităţile şcolare. Lucrarea a costat puţin peste 2 milioane de lei, o investiţie realizată de către Primăria Municipiului Cluj-Napoca. De această sală se vor bucura aproximativ 5.000 de elevi de la liceul Coşbuc şi de la liceele din preajmă, dându-le acum şansa să facă sport chiar şi de performanţă. Construcţia acestei săli de sport nu a fost uşoară. Am avut probleme multe legate de drenuri, de alunecarea dealului, de devierea utilităţilor, a spus primarul Emil Boc.

Emil Boc a recunoscut că nu se pricepe la toate sporturile, dar nu s-a dat înapoi de la invitaţia tinerilor sportivi. Ba mai mult de atât, a avut ocazia să joace tenis de masă cu un campion naţional.

elevii de la george cosbuc

Directorul şcolii a adăugat faptul că pe lângă tânărul campion naţional la tenis de masă, Colegiul Naţional George Coşbuc are o echipă de baschet a cărei componenţă este legitimată la Clubul Viitorul şi o echipă de handbal din care 12 sportivi sunt membri ai Clubului Universitatea, din care două eleve la lotul naţional.

inaugurare sala de sport

sala de sport george cosbuc

sala de sport majorete

sala tenis de masa 1

boc la handbal

boc la baschet

boc intre copii

boc a tenis de masa 3

Articole Noi