Emil Boc nu „profită” de ordonanţa lui Ponta din orgoliu, dar merge în campanie cu un alt partid

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

emil boc la sala de sport 1Emil Boc a reamintit, astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că nu va utiliza ordonanţa dată de Guvernul Ponta prin care are posibilitatea să treacă la partidul de suflet. Cu toate că Emil Boc este membru PDL, susţine un candidat al PMP la alegerile prezidenţiale, însă din orgoliu, nu va trece la acest partid sub incidenţa ordonanlei Guvernului. 

„Nu voi utiliza ordonanţa nedemocratică şi abuzivă a PSD-ului pentru a mă da drept exemplu, pe mine, ca să justifice ei furtul de primari pe care l-au făcut. Viaţa va merge înainte, oricum eu spre ca decizia să fie contestată şi să nu se ajungă la partea finală de fuziune pentru că eu rămân la părerea că cea mai bună soluţie rămâne alianţa dintre PNL şi PDL”, a declarat Emil Boc, astăzi.

Cu toate acestea, este cunoscut deja faptul că Emil Boc deşi este primar ales de cetăţeni în cadrul PDL, acesta o susţine pe Elena Udrea (PMP), ba mai mult, o însoţeşte în campanie pe candidata la alegerile prezidenţiale.

Ultimul loc în care aceştia au fost prezenţi în faţa poporului, a fost la târgul de la Negreni, unde Emil Boc a mers alături de Elena Udrea, Adrian Gurzău, Rareş Rusu şi alţi membri ai PMP cu autocarul delegaţiei Elenei Udrea.

autocar elena udrea
Sursă: www.facebook.com

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj