(Foto&Video) Exclusiv: Floreşteni plătiţi să meargă la protestul ACL şi să voteze Iohannis

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

uiorenii 1Un cetăţean al comunei Floreşti a transmis pe adresa redacţiei Cluj24h.ro imagini cu cetăţeni ai comunei Floreşti care se îndreptau în această după-amiază, alături de „uiorenii” ACL din comună la protestul organizat în Municipiul Cluj-Napoca împotriva Guvernului Ponta.

Cetăţeanul ne-a povestit întregul demers prin care erau ademeniţi să meargă la acest protest precum şi să voteze Klaus Iohannis în secţiile de votare de la Floreşti. de altfel pe imagini se vede că printre protestatari se află şi consilierul local PDL, Anca Chirca.

„Pentru ca să mergem astăzi la protestul de la Cluj organizat de ACL cei care au participat au primit câte 50 de lei. Toate înţelegerile au fost făcute înainte, dar unii nu au mai mers pentru că deja se aflase şi se temeau să mai meargă. La fel s-a făcut şi la primul tur, unii dintre pensionarii cu pensii mici din Floreşti au primit câte 50 de lei ca să voteze Iohannis. Pentru turul care urmează cei care dau asigurări că îl votează pe Iohannis vor primi tot câte 50 de lei. Totul e pregătit şi vă spun şi cum se va proceda. Au stabilit un semn. Sunt anumite magazine din zone diferite din Floreşti unde cei cu care s-au înţeles, merg cu o zi înainte de alegeri şi cumpără un anumit pachet de chibrituri cu un leu în care sunt ascunse bancnote de 50 de lei, iar a doua zi votează cu Iohannis. Aşa s-a procedat şi la primul tur”, ne povesteşte Viorel, cetăţean al comunei.

Imaginile primite arată cât se poate de clar că printre cei adunaţi în staţia de autobuz se numără şi membrii ACL care flutură tricolorul în aer. Printre aceştia însă, se află şi persoane care nu au legătură cu ACL, dar care au fot mituiţi de „uiorenii” organizatori ai protestului.

Pe aparcurs, la următoarele staţii de autobuz s-au adăugat grupului şi alte persoane.

Dacă surprindeţi imagini ce pot deveni o ştire, nu ezitaţi să le trimiteţi redacţiei la dresa cluj24h@gmail.com, însoţite de câteva detalii în scris.

7 COMENTARII

  1. si Viorel asta cine-i?! asta-i scenariu de film… regizor de film trebuia sa te faci Alina, cu tot cu Viorel al tau…

  2. * Sa protestezi pentru ceva ai tot dreptul.Sa iti vinzi constiinta la fel.Chestiunea este daca in constiinta ta intelegi ca ceeace faci tu este bine pentru tine si cei in rândul carora traiesti.Daca preferi ca de la un ‘zbanghiu’ chior sa treci la un neamt ‘nechezol’ aparut ca o fantoma si a pus din senin mana pe un partid cu Traditie precum PNL si transformandul intró anexa a oamenilor lui çhioru’ metamorfozati,asta arata ca esti înafara normalului.Au pierdut pe ‘mana’ lorsi daca si-au schimbat parul nu sunt tot AÍA’?Pacat de PNL ca a fost distrus din interior asa cum a fost si cu PNT-CD incaput si ala pe maini de sarlatani. *

  3. Ha, ha, ha ANCA CHIRCA. Nu consilier local PDL. Consilierul de imagine al fostului primar Vancea. Mai ieri, isi scoteau ochii cu Sulea. De ochii lumii! Floresteni dragi, Sulea, Vancea si Basescu sunt o apa si-un pamant. De Chirca, ….e in stare de ORICE. Cand spui Chirca spui spaga, prostie, nesimtire. Daca e numele ei in joc 100% oamenii au primit mita sa mearga acolo! Deschideti ochii floresteni. Habar nu aveti cine Sulea…. omul lui Basescu! Ca si Vancea, Chirca, Johanis!

  4. Chirca,Vancea sunt onorabili in comparatie cu Sulea. Asta e o catastrofa…pana si cu neamurile lui se dusmaneste.

  5. PNL la Floresti? Cine ? Si a batut Sulea joc de oamenii aia Cum a vrut si culmea culmilor nimeni Nu a fost in state sa dea lucrurile pe fata. Nu e decat in santajist penibil!!!

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj