[Foto& Video] S-a deschis ştrandul SUN. Norii şi apa rece din bazine i-au împins pe clujeni spre case

strand 6Astăzi, ştrandul SUN şi-a deschis porţile, iar spre bucuria tuturor, intrarea a fost gratuită. Foarte mulţi clujeni au ales să îşi petreacă această zi la ştrand. Spre orele amiezii însă, când norii şi-au făcut apariţia şi „ameninţau” cu ploaia, clujenii au ales să se îndrepte spre case. Aceştia s-au plâns de altfel şi de apa mult prea rece din bazine.

Cu toate că de această dată românii au avut o mini-vacanţă de Rusalii şi foarte multe persoane au ales să părăsească oraşul, deshiderea ştrandului SUN a adunat destul de mulţi clujeni. La fel ca în anii trecuţi, cei prezenţi sunt nemulţumiţi de temperatura apei care, pe mulţi îi ţine departe de bazine. Copiii însă, nu s-au sfiit să intre în bazin şi să se bălăcească. De acestă dată au fost amplasate 2 noi bazine gonflabile pentru copii de până în 5 ani şi în care apa a fost mult mai caldă.

Spre orele amiezii norii şi-au făcut apariţia aşa că din teama că ploaia se apropie, oamenii au început să părăsească ştrandul, însă nu toţi s-au temut de acest lucru.

Conform reprezentanţilor Primăriei Cluj-Napoca, suprafaţa plajei a fost extinsă cu 60% şi au fost achiziţionate mai multe şezlonguri. Dacă anul trecut erau 30, în prezent sunt 120 de şezlonguri. De-a lungul bazei de agrement a fost realizată şi o pistă pentru alergare pentru a cei care vor să practice joggingul.

strand 5 strand 4

Aspectul ştrandului a fost îmbunătăţit prin plantarea de arbuşti decorativi şi gazon, iar parcarea din afara acestuia a fost amenajată (capacitatea de 150 de locuri de parcare).

Practic s-au făcut mai multe îmbunătăţiri în valoare de 250.000 de lei, iar preţurile pentru intrare şi alte activităţi de agrement au fost micşorate comparativ cu anii trecuţi.

strand sun

 

strand 3 strand 2

strand 1 strand

strandm 9 strand 13

strand 12 strand 10

strand 9 strand 8

strand 11 strand 7

 

Articole Noi