[Foto & Video] Premieră internaţională la Cluj: S-au căsătorit la înălţime. Boc, primul primar ce oficiază căsătorii în aer.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

nunta in aer 1O premieră internaţională a avut loc astăzi, la Cluj. În Capitala Europeană a Tineretului s-au oficiat primele căsătorii „la înălţime”, atât la propriu cât şi la figurat. Emil Boc este primul edil care oficiază căsătorii la 50 de metri în aer.

Toate acestea în cadrul evenimentelor organizate de Day15 în Capitala Europeană a Tineretului împreună cu echipa Dinner in the Sky şi administraţia publică locală. Astfel, opt cupluri de tineri şi-au unit astăzi destinele într-un mod inedit.  Pe o platformă ridicată în aer de o macara la 50 de metri distanţă de la sol.

Pe platformă au urcat edilul, mirii, naşi, câţiva invitaţi şi reprezentanţi ai presei clujene, iar ceilalţi invitaţi precum şi clujenii curioşi au asistat de jos la întregul eveniment. Ce s-a petrecut pe platformă a fost urmărit pe o plasmă montată în faţa casinou-ului.

nunta in aer 3 nunta in aer 2

nunta in aer nunat in aer 13

nunta in aer 12 nunta in aer 11

nunta in aer 8 nunta in aer 5

„A fost cea mai tare cununie civilă pe care am putut-o avea”, au spus unul dintre cuplurile de miri ce şi-au unit destinele în aer.

 

Primarul, Emil Boc a fost la rândul său încântat de această experienţă. Şi a spus că nu a avut emoţii. De altfel, mai entuziasmaţi au fost au părinţii mirilor care îi aşteptau jos.

 

Clujenii care doresc să încerce o astfel de experienţă mai şansa să participe la Party in the Sky, unde fondurile încasate vor merge pentru o cauză.

Mai multe detalii se pot afla pe pagina de facebook a Day15.

nunta in aer 7 nunta in aer 6

nunta in aer 4 nunta in aer 10

nunat in aer 13 nunta in aer 9

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj