Floreşti: Gheorghe Doja inundată în urma ploii de astăzi

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

gheorghe doja 2Locuitorii de pe strada Gheorghe Doja se plâng de gropile imense de pe strada lor. Nu este de ajuns că îşi strică maşinile, dar la fiecare ploaie strada este inundată.

Desigur, nu este o noutate acest lucru însă, este o mare ruşine când vine vorba de cea mai mare comună din ţară. Ca de fiecare dată când plouă, pe strada Gheorghe Doja se formează bălţi imense, de fapt nu greşim dacă spunem că sunt adevărate bazine cu apă, numai că nu suficient de adânci.

Eu stau aici de când m-am născut şi veşnic o fost aşa. Drumul e mai stricat ca niciodată. E singura din zonă care nu e asfaltată, ne-a declarat un locuit al străzii Gheorghe Doja.

Ei bine, situaţia asta se întâlneşte şi pe alte străzi din comuna Floreşti, de altefel, cetăţenii au semnalat în repetate rânduri aceaste probleme numai că până în prezent nu s-a mişcat un deget pentru rezolvarea lor.

Imaginile vorbesc de la sine.

gheorghe doja 3 gheorghe doja floresti

gheorghe doja 1 gheorghe doja 2

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj