CTP suplimentează numărul de de autobuze. Află detalii

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

boc cu neagOdată cu începerea noului an şcolar, Compania de Trasport Public Cluj-Napoca va suplimenta numărul autobuzelor. Anunţul a fost făcut de către directorul CTP Cluj-Napoca, Liviu Neag. Din 1 Octombrie va urma o nouă splimentare a autobuzelor şi troleibuzelor.

Concret, conform celor declarate de Liviu Neag, numărul autobuzelor va fi suplimentat cu 30% din 15 septembrie. Totodată, acesta a mai spus că de la 1 octombrie 2014 se va efectua o nouă suplimentare a autobuzelor şi troleibuzelor de 10% cu ocazia începerii anului universitar.

Directorul companiei de transport public a mai spus că şi programele de lucru ale angajaţilor vor fi prelungite astfel că atât programul de lucru pe mijloacele de transport va fi extins, se va lucra între 05,00-23,15 cât şi programul de la ghişeele de vânzare bilete şi abonamente.

Nu în ultimul rând, va fi suplimentat şi numărul de curse în programele liniilor.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj