Florești: Este consilier local din partea unui partid, dar în declarația de interese își trece alt partid. Nu e prima dată când face această greșeală.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

consiliul-local mic si coroianConsiliul Local Florești are doi consilieri din partea PMP. Unul dintre ei își completează greșit declarația de interese, iar celuilalt, primăria a omis să o posteze pe site-ul instituției.

Un consilier local de la Florești, se pare că tot uită în ce partid se află. Și dacă ar fi nou în politică, dacă ar fi pentru prima dată când face această greșeală poate că ar fi fost de înțeles, dar este pentru a doua oară când își completează declarațiile de interese greșit.

Pe site-ul Primăriei Florești au fost afișate declarațiile de avere și de interese ale consilierilor locali, însă lucrurile nu sunt tocmai în regulă pentru toată lumea. Primii „afectați” sunt consilierii PMP Florești. Declarația de interese a consilierului local Adrian Mic nu a fost postată pe site (doar declarația lui), asta deși spune dânsul, a fost depusă.

declaratie avere mic„Am depus declarația, sigur. Și când am candidat și acum (n.red. adică după depunerea jurămintelor). Trebuie să vorbesc cu doamna Vanea nu știu ce s-a întâmplat. Am trecut în declația de interese partidul, sunt președinte interimar al PMP  Organizația Florești și vicepreședinte al asociației patronale (n.ref. Asociației Patronale Surse Noi de Energie SunE). Nu am nimic altceva”, ne-a declarat Adrian Mic.

În ce-l privește pe colegul său din Consiliul local Florești, Coroian Ovidiu Cristian, situația e mai gravă. A candidat din partea PMP, pe listele PMP dar în declarația de interese și-a trecut că este Co-președinte al PNL Florești.

Coroian Ovidiu Cristian este, în urma alegerilor din 5 iunie 2016 consilier local la Florești (al doilea mandat) și dacă în primul mandat pe site-ul Primăriei a trecut în declarația de interese din 2015 (pentru 2014) că este președinte PSD Florești deși nu a fost membru al PSD nicoroian interese 2015ciodată, de data aceasta și-a completat greșit declarația, din nou.

Nu știu, trebuie să îl întreb să vedem ce a fost. O fi fost o omisiune a lui sau s-a publicat o altă declarație. În momentul când s-au depus documentele s-a depus și o adeverință din partea PMP privind susținerea candidaturii din partea PMP și este susținut de PMP, ne-a mai spus Adrian Mic, președinte interimar al PMP Florești,  legat de acest aspect.

depunere juramant coroianEi bine, posibilitatea ca cei din primărie să îi fi postat o altă declație pare să fie exlusă și asta pentru că prima declarație completată și semnată de domnul Coroian a fost datată cu 30 mai 2015. Adică domnul Coroian a candidat pe liste PMP, a strâns semnături pe liste PMP, dar își trecea în declarația de interese funcția din PNL? Oare, când și-a depus jurământul, în ce partid se afla?

Un lucru este cert în treaba asta. Fiind 2 declarații postate în 2016 pentru 2015 la fel ca în cazul domnului Mic, depuse înainte și după validarea mandatelor de consilieri (luna mai și luna iulie 2016), Coroian Ovidiu are același interes, funcția de co-președinte al PNL Florești.

coroian interese 2016

Coroian Ovidiu a fost membru al PDL Florești (Partidul Democrat Liberal), iar în ultima perioadă de existență a partidului a fost chiar președinte numai că, după cum se arată în declarația de interese din anul 2015, el era președintele PSD Florești (Partidul Social Democrat). După fuziunea PNL-PDL, Coroian a ajuns în PNL fiind co-vicepreședinte. Înainte de alegerile locale din 5 iunie, a trecut la PMP Florești din partea căruia a și candidat pentru încă un mandat de consilier local. Dacăm pe declarația de interese completată și semnată în 30 mai 2015, avea tot funcția de la PNL (cu 6 zile înainte de alegeri

Până la acest moment, Coroian Ovidiu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, având telefonul închis, însă revenim cu el imediat ce îl vom avea.

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj