Floreşti: De necrezut! Angajaţii CTP ţin cu forţa oamenii în autobuze pentru control

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

jandarmeriaCa în filmele de acţiune, aşa organizează Compania de Transport Public Cluj-Napoca acţiuni de verificare a biletelor şi a abonamentelor. 

Angajaţii CTP Cluj-Napoca sunt puşi pe fapte mari. Nu vor să rateze niciun călător fără bilet din buzunarul căruia pot scoate bănuţi de o amendă măcar. Nu contestă nimeni faptul că trebuie să îşi facă treaba, dar nu într-un mod abuziv.

În cursul după-amiezii acestei zile călătorii cursei ce a pornit din Cetatea-Fetei spre Cluj-Napoca la ora 16.40 au avut surpriza să asiste la un control al biletelor deosebit. De fapt „deosebit” este puţin spus. Aceştia s-au simţit ca mai marii infractori când au văzut că sunt ţinuţi în autobuz pentru controlul biletelor şi abonamentelor, mai ales că pentru a fi intimidaţi angajaţii CTP au adus cu ei un echipaj de jandarmi. controlori CTP

În ciuda faptului că anumite persoane au dorit să coboare la staţia de la Metro, controlorii i-au împins înapoi în autobuz după care uşile au fost închise imediat. S-a făcut linişte în autobuz, primul semn că jandarmii au avut „efect”.

Întrebat de un călător cărui fapt se datorează acest control, dar mai ales în temeiul cărei legi sau hotărâri aceştia îi privează de libertate pe călători când unii doresc să coboare pentru că au ajuns la destinaţie, unul dintre controlori a răspuns: „Astăzi avem o acţiune cu Jandarmeria”.

Aproximativ trei persoane au fost sancţionate în urma acestui control.

4 COMENTARII

  1. Nimic nou, de cel putin 6 ani de zile se face control pe calea mansastur intre benzinarie si stati.

  2. e foarte normal. foarte bine. sa nu scape nici unul. orice serviciu se plateste. n-ai bilet, nu te urci. acum plateste amenda. eu ma simt ofensat de fradulosi pentru ca-mi platesc calatoria. Iar cu jandarmii, excelent. Sa nu scape nici ciorile!

  3. Este foarte grav acest lucru. Pai cum daca este ilegal sa circulam fara abonamente, autoritatile vin peste noi cu o ilegalitate si mai mare? Bai oameni buni da voi sunteti intregi la cap? Cum sa spui ca fac foarte bine. Ba nu, nu fac deloc bine…sa ii amendeze pe care n-au bilete, dar de mi se face mie asa ceva, pe langa scandalul ce il fac, merg direct sa inregistrez plangeri…peste un an o sa vina cu mascatii sa le aratam biletele? Sa mearga cu ei in zonele unde sunt probleme, nu intre oameni, pe noi n-au de ce sa ne trateze in felul asta. Sunt prosti cei care n-au mers sa faca plangere..

    • Cum adica ilegalitate si mai mare d-soara sau d-na Alexandra. E perfect legal iar faptul ca e implicata si jandarmeria pe langa angajatii CTP ma bucura. Si nemtii au fot educati prin amenzi. Controlul e atributul autoritatii si romanul ar face bine sa reinvete sa respecte autoritatea daca vrea sa evolueze. Daca ai bilet sau abonament ce e atat de socant incat te-ar fi facut sa lesini in bratele unui jamdarm?

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj