Floreştenii au de astăzi magazin Unicarm

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

unicarm 4Locuitorii comunei Floreşti au de astăzi un magazin Unicarm aproape de ei. Inaugurarea a avut loc, iar primii clienţi şi-au făcut apariţia înainte ca acesta să fie deschis. 

Evenimentul a debutat cu o scurtă slujbă religioasă de sfinţire şi binecuvântare susţinută de părintele Dumitru Marcel Andreica de la Parohia Ortodoxă „Sf. Dumitru” din Floreşti.

Floreştenii au început să se adune în faţa uşii aşteptând ca magazinul să se deschidă. În timpul petrecut în faţa magazinului au fost invitaţi să guste din preparatele proaspete pregătite de reprezentanţii magazinului.

unicarm 2După ce a fost tăiată panglica, Vasile Ciceo, responsabilul reţelei de magazine a spart o sticlă de şampanie în faţa magazinului, iar ulterior oamenii au avut liber la cumpărărturi.

„Produsele sunt din fabrica proprie. Laptele este  adus din Satu Mare şi procesat în fabrica proprie. Noi încurajăm producătorii autohtoni şi venim cu preţuri accesibile pentru floreşteni. Floreştiul s-a dezvoltat foarte mult, aici este o comunitate tânără şi venim în sprijinul oamenilor pentru ca ei să nu fie nevoiţi să meargă mereu la Cluj-Napoca să facă cumpărături”, a spus Vasile Ciceo.

Magazinul situat pe strada Eroilor a devenit imediat neîncăpător.

unicarm 3  unicarm 1

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj