Florești: Consiliul Local întrunit de îndată pentru problema gunoaielor. Majorarea capitalului social la QES nu a trecut nici de această dată

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

consiliu local floresti 1Consiliul Local Florești s-a întrunit într-o ședință de îndată (ora 15,00) pentru a supune votului, din nou, majorarea de capital la Quatro Eco Salub. Nici de această dată, proiectul nu a trecut de votul consilierilor pentru că nu a apucat să fie supus votului. 

Concret, se dorește sub orice formă trimiteterea de bani către Quatro Eco Salub cu toate că nu au s-a prezentat nicio situație financiar contabilă a firmei, s-a cerut acest lucru încă din mandatul trecut. Nimeni nu a venit în fața Consiliului Local Florești cu documente. Se pare că acest lucru nu îi deranjează pe consilierii PNL fiind singurii care votează acest proiect cu ochii închiși.

Pe lângă acest lucru, consilierii nu au nici măcar toate datele necesare pentru a vota în cunoștință deconsiliu local Floresti cauză astfel că dacă la ședința de îndată de miercuri, 7 decembrie proiectul nu a trecut de votul consilierilor primarul s-a gândit să mai convoace o ședință de îndată. Între aceste două ședințe (adică între marți și vineri) a chemat presa la o conferință de presă pentru a le spune că firma Quatro Eco Salub are de recuperat de la datornici mai mulți bani decât suma pe care o datorează la rândul său. Că practic, ar fi pe profit (asta dacă s-ar obosi puțin să adune sumele de la datornici).

consiliu local Floresti 2Ei bine, astăzi a avut loc o nouă ședința de îndată. Nu a durat mult până la încheierea ședinței din simplul motiv că nu erau prezenți suficienți consilieri locali pentru a vota proiectul. Mai exact, au fost prezenți 12 consilieri locali. De la PNL, Cristolțan Camelia, Ioachim Vancea, Brad Adriana, Nicolae Oltean, Abrudan Traian, Hinteuar Tatiana, Laar Andras și Pivariu Bogdan. De la UDMR, Albert Ileana și Albert Zoltan. De la PSD, Sebastian Cîmpian și Doru Matei.

A fost deschisă ședința, s-a votat ordinea de zi (s-au abținut consilierii UDMR, cei doi Albert), ordinea de zi a trecut de votul Consiliului Local dar proiectul nu a mai  fost supus votului pentru că pentru un proiect de patrimoniu, erau necesare pentru aprobare, 13 voturi „pentru”. Fiind prezenți doar 12, lucrurile erau clare. S-a declarat ședința închisă.

consiliu local Floresti 3În sală s-au aflat și cetățeni (dintre cei care au fost prezenți și la ședința trecută), dar și tineri ai organizației de tineret a PNL sau susținatori ai primarului (activi pe site-urile de socializare) dar nu numai. Aceștia și-au manifestat nemulțumirile, părerile pro sau contra. Dacă unii dintre ei au susținut că nu este normal să fie aprobat un astfel de proiect ce presupune trimiterea unei sume de bani către firma Quatro Eco Salub (nu știm exact despre sumă este vorba pentru că nici consilierii nu știu) mai ales că nu au documente, nici nu știu ce se votează. Alții erau revoltați pentru că nu doresc să rămână cu gunoaiele iar alții explicau cum va rămâne Floreștiul cu gunoaiele și cum se vor mai incendia gunoaie.

Imediat după închierea ședinței și-au făcut apariția 3 consilieri locali. 2 de la UDMR, Szekely Istvan și Szekely Istvan dar și doamna Florentina Vaida (ALDE). Cei care au întârziat au avut ca și explicație traficul aglomerat.

convocator decembrie 2016

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj