Floreşti: Autorizaţia de construire pentru şcoală a fost eliberată. Când încep lucrările?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

primaria florestiPrimăria comunei Floreşti anunţă printr-un comunicat de presă că după obținerea avizelor necesare, în cursul zilei de luni, 11 mai, a fost semnată autorizația de construire pentru noua școală din Florești.

Conform reprezentanţilor instituţiei, investiția este una în valoare de 8.082.577,10 lei, fonduri proprii ale administrației publice locale floreștene.  Asocierea  SC COLDEA CONSTRUCTII + SC DICO TIGANAS SRL a fost entitatea juridică care și-a adjudecat licitația de la finele anului trecut, acum urmând construirea propriu zisă.

Proiectul se referă la „Proiectare şi lucrări de construire şcoală, P+2E, împrejmuire, branşamente şi utilităţi, pe strada B-dul Cetatea Fetei”.

“Floreștiul cunoaște o explozie demografică deosebită, fiind o comună cu o populație extrem de tânără. Gândim în viitor şi trebuie să luăm în considerare necesităţile viitoare ale floreştenilor. Micii floreșteni de azi vor avea nevoie în doar câțiva ani de o școală, așa că această investiție era o prioritate pentru noi. Noua construcţie va fi una predominant cu destinaţie şcoală, dar este posibil să realizăm, în funcţie de nevoi şi o serie de clase de liceu. Oricum, destinaţia este strict pentru educaţie”, a spus primarul comunei Florești.

Reprezentanţii primăriei Floreşti nu au specificat când ar preconiza începerea lucrărilor pentru şcoala ce va fi construită în cartierul Cetatea Fetei.

2 COMENTARII

  1. Stimate domnule primar, despre cresa si gradinita ce ne puteti spune? Populatia tanara din Floresti are nevoie mai intai de cresa! Pe cand?

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj