Floreșteni, este normal să adunați frustrări, dar nu vă pierdeți rațiunea! Cluj24h.ro va publica în continuare după cum dictează conștiința

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

floresti cluj 4Floreștenii au acumulat foarte multe frustrări în ultimii ani și nu este de condamnat. Ba este chiar de înțeles! Au perfectă dreptate! Dar cine se face vinovat când aceștia nu au ieșit la vot pentru a alege un mai bun conducător, când nu au cerut cu adevărat administrației publice locale să le respecte drepturile și când au preferat să facă grupuri și petiții în mediul online unde, în mare parte se spurcă între ei sub pretextul că este liberă exprimare dar nu își pot accepta părerile între ei? Cine și cum ar putea să vă ajute? Presa? Care presă dacă niciuna nu-i bună și acuzați toți jurnaliștii că scriu „după dictare” doar pentru că nu scriu după dictarea lui X sau Y administrator de grup. Floreșteni, e normal să fiți supărați, dar încercați să nu vă pierdeți rațiunea!  Nici fățărnicia nu vă va ajuta, dar va spune foarte multe despre fiecare în parte. Așa că, aveți dreptate. Scriu după dictare…după cum îmi dictează conștiința!

Ca să se înțeleagă, voi expune concret o întâmplare ce a avut loc în urmă cu câteva ore când presa, printre care și eu, a fost chemată la o postare să ne expunem un punct de vedere. Mie personal, mi s-a părut că noi jurnaliștii am fost trași la răspundere, subtil, pentru că nu stăm în acel grup să scriem zilnic știri din grupul respectiv sau pentru că nu îi promovăm cu nume și prenume. Și evident, o serie de comentarii că presa este așa și așa, că nu face așa și scrie după dictare pentru că nu scrie ce ar vrea X sau Y persoană.

În această dimineață, am postat un articol despre drumul din nordul comunei care era înghețat și impracticabil unde au fost cenzurate identitățile oamenilor pe imaginile cu discuțiile de pe grupuri legat de acest subiect. Evident, am primit și cuvinte neadecvate la adresa administrației publice locale pe care nu le-am publicat pentru că Cluj24h.ro nu pretează la așa ceva.  Este important să specific faptul că eu, Alina Kallos, proprietar al site-ului de stiri independent, Cluj24h.ro, am decis de aproximativ 2 ani să nu mai fac parte din grupurile de discuții online pentru că pur și simplu așa am considerat. Pentru că se întâmplau lucruri care nu mă caracterizează și aveam și convigerea că nu se va ajunge nicăieri. Am publicat imaginile primite am legat situația de ședința de îndată a Consiliului Local Florești și asta a fost tot.

floresti cluj 5Pe grupul Florești-Cluj nu am fost membră niciodată până astăzi, când am fost adăugată de o persoană ca să răspund la postare. Am răspuns, și administratorul mi-a șters comentariu într-un mod cât se poate de … am să-i spun infantil. Nu, nu-i voi spune comunist, dictatorial și n-am să spun nici de acea expresie „pumnul în gura presei” pentru că până la urmă este grupul lui și poate să facă ce dorește cu el. Mi-am dat cu parerea la postare, am explicat situația și asta e părerea mea exact așa cum fiecare are o părere. Jurnaliștii nu-s tot oameni? Am făcut repede niște print-screen-uri pentru că am presimțit că îmi va fi șters comentariul, m-am uitat cine m-a adăugat și am părăsit grupul bifând opțiunea prin care alți membri să nu mă mai poată adăuga. Acțiunea s-a petrecut în mai puțin de un minut, comentariul meu a fost șters imediat și după ce administratorul grupului a explicat de ce mi-a fost șters comentariul, a apărut un moderator care a dat o cu totul altă explicație. Facebook mi-a șters comentariul.  Dacă s-ar fi înțeles măcar înainte ce să spună, dar nu 🙂 Sau poate că domnul moderator vrea să spună că tot facebook a șters și comentariul imediat următor în care i se lua apărarea jurnalistului Cluj24h.ro.

Floresti cluj 2Nu voi intra în detalii despre cine este administratorul acestui grup pentru că nu știu care dintre identități dorește să și-o asume din moment ce pagina sa personală, grupul își schimbă denumirea regulat. Și nici despre moderatorul care își încearcă norocul prin partidele politice pentru că nu are nicio relevanță acum și nu acesta este scopul.

Cert este un lucru: Cluj24h.ro rămâne independent exact așa cum a fost și până acum (din 2014) iar cei care urmăresc și citesc acest site știu și câte anchete s-au făcut, câte răpunsuri oficiale de la instituții a adus pentru o informare cât mai corectă, există inclusiv sentințe definitive în urma articolelor publicate, dar dacă informația nu este pe placul cuiva există câteva opțiuni:

  • fiecare dintre cititorii Cluj24h.ro are dreptul să aleagă ce citește. Nu este nimeni obligat să citească acest site dacă nu dorește.
  • atunci când alegeți să blamați presa sau jurnaliști ați face bine să țineți cont de faptul că se presupune că aveți suficientă înțelepciune pentru a decide dacă informația citită vă este utilă sau nu.

Pe acest site,  câtă vreme îl deține subsemnata, se va publica doar după cum dictează conștiința!
floresti cluj floresti cluj 1 Floresti cluj 3

UPDATE: Exact așa cum am spus și mai sus, grupul dar  nu numai își schimbă denumirea regulat. De această dată, pentru ca cititorii să nu mai poată face legatura cu grupul menționat în articol demunirea acestuia a fost schimată în „Comunitatea activă Florești-Cluj”.

Este foarte important ca floreștenii să vadă ce se întâmplă în grupurile din care fac parte și mai ales, trebuie să aibă grijă dacă permit sau nu să fie manipulați în astfel de grupuri. Rămâne de văzut cât are de gând administratorul acestui grup să schimbe denumirea grupului doar pentru a pierde orice fel de legătură cu acest adevăr prezentat cu dovezi clare, în acest articol.

UPDATE 2: Grupul și-a schimbat din nou denumirea, duminică 31 decembrie 2017, din „Comunitatea activă Florești -Cluj” în „Grupul celor care trăiesc în Florești-Cluj”.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj