luni, septembrie 25, 2023

Casa Regală a anunțat: Regele Mihai I a murit!

Criolipoliză

Din Septembrie te bucuri de servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute! În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință. Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri.

Sursă Foto: www.facebook.com/CasaRegala
Sursă Foto: www.facebook.com/CasaRegala

Majestatea Sa Regele Mihai I a decedat, astăzi la reședința privată din Elveția. Regele Mihai I avea 96 de ani. 

Majestatea Sa Regele Mihai I a încetat din viață astăzi, 5 decembrie 2017, ora 13 (ora României), la reședința privată din Elveția.

La căpătâiul Regelui, a stat până în ultima clipă, Alteța Sa Regală Principesa Maria.

În această seară, la ora 19, Custodele Coroanei române va face o declarație de presă.

În cursul zilei de mâine, va fi făcut public, în detaliu, programul funeraliilor.

Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi dus în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru două zile în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei. Slujba de înmormântare va avea loc la Catedrala Patriarhală. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, în noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală.

La dorința Custodelui Coroanei române, funeraliile Regele-Mihai-I-a-incetat-din-viataRegelui Mihai I vor respecta tradiția înaintașilor Majestății Sale Defuncte.

Începând de mâine, cărți de condoleanțe vor fi dechise simultan la Castelul Peleș, la Palatul Regal din Calea Victoriei și la Palatul Elisabeta. Ele vor fi la dispoziția publicului timp de 40 de zile. Condoleanțe pot fi transmise online la adresa http://www.familiaregală.ro/mesaje/

Toți cei care doresc să depună flori, jerbe sau coroane sunt invitați să o facă, începând de mâine, la Palatul Regal din Calea Victoriei, în fața intrării principale, se arată într-un comunicat oficial al Biroului de Presă al Majestății Sale Regelui.

Regele Mihai I a decedat la vârsta de 96 de ani, împliniți la 25 octombrie 2017 fiind grav bolnav în ultimul an de viață. Acesta s-a retras din viața publică la începutul lunii martie 2016 când Casa Regală anunța că a fost diagnosticat Încă de la începutul lunii noiembrie carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică fiind supus la o intervenție chirugicală într-o clinică din străinătate. încă de la începutul lunii noiembrie a acestui an, Casa Regală anunța că starea de sănătate a Regelui s-a agravat, iar astăzi, 5 decembrie 2017, a fost anunțat decesul Majestății Sale Regele Mihai I.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi