Flash-mob pentru Capitala Eropeană a Tineretului. 650 de tineri s-au adunat în Piaţa Unirii

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
flashmob tineret 1650 de tineri din întreaga țară, elevi și voluntari participanți la școlile de vară organizate de universitățile clujene în această perioadă, au marcat șederea lor la Cluj-Napoca și susținerea pentru Capitala Europeană a Tineretului printr-un moment special realizat de Federația Share, în parteneriat cu organizațiile studențești din municipiu. 
În după-masa zilei de duminica, 20 iulie 2014, elevii și studenții voluntari ai școlilor de vară clujen
e au participat la un “flash-mob” în Piața Unirii din Cluj-Napoca. În acest cadru
, elevii din diferite localități din România au fost invitați să noteze mesajele lor pentru viitoarea Capitală Europeană a Tineretului, Cluj-Napoca 2015.
flashmob tineretMesajele au fost scrise pe laturile transparente ale unui cub amplasat în piața din inima Clujului. În interiorul cubului au fost poziționate două camere video, înregistrând astfel momentul în care fiecare tânăr a lăsat un mesaj pentru “Cluj 2015”. Fotografiile și materialele video vor fi publicate pe rețelele de socializare ale Capitalei Europene a Tineretului, Cluj-Napoca 2015.
Apogeul serii a fost reprezentat de momentul în care participanții au format împreună cifrele “2”, “0”, “1” și “5” pe platoul Pieței Unirii, alcătuind “2015” – anul în care municipiul Cluj-Napoca va fi Capitala Europeană a Tineretului.Evenimentul a fost organizat de Federația Share Cluj-Napoca, în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca și organizațiile studențești clujene care sunt implicate în organizarea școlilor de vară din această perioadă – OSUT, OSM, OSF, OSS, OSUBB, GUTENBERG.

Sursă foto: facebook.com

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj