Festivalul Delahoya își ține majoratul în acest weekend

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

paradaDelahoya, primul festival de muzică electronică din România, îi invită pe clujeni să ia parte la cea de-a 18-a ediție, respectiv, la majorat.

Festivalul debutează Vineri, 4 Iulie, în Club Shelter, unde vor performa Mr Goju, Subgate, Dannilov, NDJ si Roberth.

Sâmbătă, pe 5 Iulie, la ora 18.30, va avea loc deja clasica paradă Delahoya, unde două camioane cu petrecăreți și Dji vor porni de la Casa de Cultură a Studenților și vor străbate centrul, având ca punct de sosire Dealul Hoia în jurul orei 20.30.

Hoia line up si programMarea desfășurare de forțe va începe în jurul orei 21.00 pe platoul de lângă pădurea Hoia, unde vor fi amplasate două scene: un cort cu muzică techno/house și o scenă open-air unde vor presta artiști din aria muzicii cu ritmuri rupte (breaks, raggae, funk, hip-hop, dub, garage sau drum&bass).

Dintre artiștii pe care îi veți putea vedea sâmbătă îi amintim pe Dj Vadim, Luigi Madonna, Funkanomics, Danny Murano, Michael Placke, Sensor, Horace Dan D, Pop Killers, Dubase, Blanilla, pe lângă aceștia performând mulți alți Dji români aflați în plină ascensiune. Vremea se anunță foarte bună iar petrecerea va ține până duminică dimineața la 8.00.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj