Festival de calitate nemțească în inima Transilvaniei

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Festivalul German logoCea de-a patra ediție a Festivalului de Toamnă al Economiei Germane- Herbstfest. Wirtschaft. Kultur. Networking, 2015, se pregăteşte să ia startul, aşa cum a devenit deja tradiţie, în primul weekend din octombrie, în Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în Piața Unirii , timp de trei zile, între 2 şi 4 octombrie.

Ediția din acest an vine cu activități dintre cele mai variate şi interesante, din care vizitatorii vor avea ocazia să înveţe mai multe despre cultura, tradiţiile şi, mai ales, economia Germaniei, pe care o vor sărbători împreună, de Ziua sa naţională, pe 3 octombrie. Organizatorii festivalului au pregătit un program divers: de la conferințe, workshop-uri, ateliere, expoziții și spectacole, la test drive-uri cu mașini nemțești, show-uri de modă și demonstrații de dresaj canin.

Business networking şi joburi la companii germane

Invitații se vor putea delecta cu bucate tradiționale nemțești, dansuri bavareze și muzică live. Totodată, copiii vor avea parte de activități distractive: facepainting, desene pe asfalt, concursuri de mimă și improvizație, ateliere de film și fotografie, workshop-uri de îndemânare și spectacole de teatru.

În cadrul Herbstfest oamenii de afaceri din Cluj vor avea posibilitatea de a participa la sesiuni de networking, alături de membri ai cluburilor internaţionale de afaceri (olandez, francez, englez). De asemenea, tinerii în căutarea oportunităților de angajare vor avea șansa de a fi recrutați şi de a participa la traininguri oferite de reprezentanți ai firmelor germane prezente la festival.

Personalități marcante şi evenimente inedite la Herbstfest 2015

Unul din invitații speciali ai Festivalului de Toamnă al Economiei Germane este chiar Alteța Sa Regală Principele Radu al României.

De asemenea,  în ultima zi a festivalului, duminică, 4 octombrie, va avea loc Ceremonia de decernare a Titlului de Ambasador al Culturii Române în Germania pictorului Nicolae Maniu.

fanfara foieniProgramul Festivalului de Toamnă al Economiei Germane se va încheia cu spectacolul de premieră al operei Werther, pus în scenă la Opera Naţională Română Cluj-Napoca şi transmis live şi în Piaţa Unirii. La spectacol va lua parte Alteța Sa Regală Principele Radu al României.

Festivalul de Toamnă al Economiei Germane 2015 este organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord – DWNT şi Avalon Events, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Local Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj. Proiectul susține candidatura orașului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

program festival german

program festival german 1

program festival german 2

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj